Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminică

Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminică

SpotMedia.ro v-a ținut la curent cu desfășurarea rezultatelor partidelor de duminică din Liga 1, în fazele de play-off și play-out din cadrul sezonului competițional 2019/2020.

Ziua de duminică ne-a adus o mare surpriză, un nou pas greșit făcut de CFR Cluj, scor 2-2 în deplasarea de la Astra, iar în play-out am avut de-a face cu un prim reviriment al lui Dinamo, care a câștigat la Clinceni, în timp ce Poli Iași s-a distrat acasă cu Sepsi OSK.

Dar iată mai jos rezultatele complete ale zilei și cronicile aferente:

ADVERTISING

Play-out:

Poli Iași - Sepsi OSK 3-1 (Luckassen 26', Tincu 50'-autogol, Horșia 66' / I.Fulop 43')

Min.26: Gafă uriașă a portarului Niczuly, care a vrut să îl dribleze în propriul careu pe Luckassen. Acesta l-a păcălit pe portar, i-a furat mingea și apoi a marcat lejer pentru 1-0.

Min.43: Dimitrov are o centrare insipirată de pe flancul drept, Istvan Fulop se înalță de la peste 12-13 metri și marchează cu capul, cu largul concurs al portarului Axinte.

Min.50: Luckassen e din nou în centrul atenției. Intră în careu prin partea stângă, încearcă o centrare în lateral la firul ierbii, Tincu se interpune și își introduce mingea în poartă...ieșenii sunt în avantaj!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Min.66: Horșia marchează un gol frumos, după ce Chacana dă o pasă splendidă peste toată apărarea covăsnenilor.

Liga 1: Poli Iași trece lejer de Sepsi și vine pe loc salvator în clasament

Academica Clinceni - Dinamo 1-3 (Buziuc 72' / Sorescu 19'-penalti, Bani 65', Fabbrini 71')

Min.19: Sorescu o duce pe Dinamo în avantaj după un penalti executat în stânga sa, cu mult calm.

Min.45: Vojtus a ratat un penalti pe care Clinceni l-a primit. Atacantul ilfovean a ratat în al patrulea minut de prelungire după o lovitură acordată de Istvan Kovacs.

ADVERTISING

Min.55: Buziuc ratează incredibil al doilea penalti la rând pe care Clinceniul îl primește. Dinamo scapă cu fața curată și acum..Straton e eroul partidei cu cele două parade!

Min.65: Bani, un fotbalist Under 18, dă lovitura la Clinceni și marchează pentru 2-0 din pasa lui Fabbrini. Dinamo încă respiră!

Min. 71: Fabbrini face 3-0 și Dinamo clar scapă în câștigătoare, după o contră rapidă a oaspeților.

Min.72: Buziuc marchează, târziu acum..după acel penalti ratat la 0-1...

Liga 1: Dinamo încă mai respiră în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Play-off:

Astra Giurgiu - CFR Cluj 2-2 (Bordeianu 31'-autogol, Alibec 80' / Rondon 12', Burcă 17')

Min.12: Rondon deviază fericit în poarta Astrei un șut de la colțul careului mare al lui Itu și astfel ardelenii trec în avantaj.

Min.17: Burcă profită de o respingere în față a lui David Lazar, după o lovitură de cap ce a urmat unei lovituri libere. Ex-moldavul e la post și face 2-0. CFR pare desprinsă în câștigătoare!

Min.31: Radunovici dă o centrare înșelătoare pe jos în 6 metri, Bordeianu încurcă porțile și își marchează un frumos autogol. 1-2 și se joacă la Giurgiu!

Min.80: Alibec reia simplu în poartă, nestingherit între cei doi fundași centrali clujeni. Revenire din nou pentru Astra, care a făcut același lucru și luni cu FCSB!

Liga 1: CFR Cluj mai face un pas greșit și Craiova stă acum doar la mâna ei pentru a cuceri titlul

Toate partidele au fost televizate pe DigiSport, TelekomSport și LookTV.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇