Liga 1: Dinamo încă mai respiră în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Liga 1: Dinamo încă mai respiră în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo București a câștigat prima partidă în Liga 1 după șase înfrângeri la rând și încă mai respiră în lupta pentru salvarea de la retrogradare, scor 3-1 în deplasarea de la Academica Clinceni.

Partida a avut loc în runda cu numărul 8 din faza de play-out a sezonului competițional 2019/2020, iar golurile au fost marcate de Sorescu din penalti, Bani și Fabbrini pentru Dinamo, în timp ce pentru gazde a marcat doar Buziuc, golul de onoare.

Interesant este că după golul de 1-0 dat de Dinamo, tot din penalti, in minutul 19, au urmat două penaltiuri ratate de gazde, prin Vojtus și Buziuc, minutele 45 și 55, după două mari parade semnate de Straton.

Tânărul de sub 18 ani Ahmed Bani a făcut spectacol cu golul său de 2-0, iar apoi Fabbrini a încheiat toate socotelile posibile cu reușita sa.

Dinamo urcă pe 13 și scapă de lanterna roșie a Ligii 1, cu 20 de puncte la activ, în timp ce Clinceniul este pe 9, cu 26 de lungimi.

Echipele de start:

Clinceni: Vâlceanu - G. Matei, Kontoes, Albu, Dobrescu - Şut, Cebotaru (C), R. Ion - F. Achim, Vojtus, Buziuc.

Rezerve: Ureche - Humanes Munoz, Markovic, Merloi, Vanghele, Susu, Ilie.

Antrenor: Ilie Poenaru.

Dinamo: Straton - Sorescu, Puljic (C), M. Popescu, Skovajsa - V. I. Borcea, Mrzljak, Răuţă, Fabbrini - Moldoveanu, D. Popa.

Rezerve: Piscitelli - R. Grigore, Kilyen, Sin, Şerban, Lazăr, Montini, Bani, Neicuţescu.

Antrenor: Adrian Mihalcea.

Arbitru: Istvan Kovacs.