Liga 1: Poli Iași trece lejer de Sepsi și vine pe loc salvator în clasament

Liga 1: Poli Iași trece lejer de Sepsi și vine pe loc salvator în clasament

Poli Iași a dispus extrem de lejer de Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-1 în prima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 8 a fazei de play-out a sezonului competițional 2019/2020.

Golurile au fost marcate de Luckassen, Tincu un autogol și Horșia, în timp ce oaspeții au marcat golul de onoare prin Istvan Fulop.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Ieșenii au avut norocul unui start bun venit prin gafa uriașă a portarului Niczuly, care a încercat să îl dribleze in propriul careu pe Luckassen și a ieșit un gol de cascadorii râsului. La finalul primului mitan, portarul Axinte de la Iași putea să facă mai mult la lovitura de cap a lui Fulop, venită de la peste 12-13 metri , așa că repriza s-a încheiat la egalitate.

Partea secundă a fost una dominată de moldavi, care au marcat întăi printr-un autogol al lui Tincu, minutul 50, pentru ca Horșia, jucător împrumutat de FCSB în Copou, să facă 3-1 în minutul 65, după o pasă splendidă de la Chacana, peste toată apărarea oaspete.

Aceste trei puncte urcă Iașiul pe locul 11, loc de salvare în Liga 1, cu 21 de puncte, la egalitate cu Sibiul.

Echipele de start:

Poli Iaşi: Axinte - Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, S. Şerban - Grădinaru, Passaglia, Mihalache, Horşia - Omoh, Luckassen.

Rezerve: Târnovanu, Bourama, Onea, De Iriondo, I. Cristea, Chacana, Zaharia, Longher.

Antrenor: Mircea Rednic.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Celea, Tincu, Fl. Ştefan - Achahbar, Vaşvari, I. Fulop - Ştefănescu, Safranko, Carnat.

Rezerve: Fejer, B. Csiszér, L. Kovacs, L. Fulop, Graassano, C. Popescu, Karanovic, Dragomir, R. Deaconu.

Antrenor: Leo Grozavu.

Arbitru: M.Bîrsan.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!