Liga 1: CFR Cluj mai face un pas greșit și Craiova stă acum doar la mâna ei pentru a cuceri titlul

Liga 1: CFR Cluj mai face un pas greșit și Craiova stă acum doar la mâna ei pentru a cuceri titlul

CFR Cluj a mai făcut un pas greșit în Liga 1, scor 2-2 în deplasarea de la Astra Giurgiu, în ultima partidă a zilei de duminică, în runda cu numărul 6 a fazei de play-off.

Golurile au fost marcate de Bordeianu un autogol și Denis Alibec, golgheterul Astrei, pentru gazde, în timp ce pentru campioană au punctat Rondon și Burcă.

Prima repriză a fost una animată, cu trei goluri marcate și un debut în care clujenii au fost autoritar la timona jocului. Rondon și Burcă au făcut rapid 2-0, în minutele 12 și 17. Primul a marcat după ce deviat fericit șutul lui Itu din colțul careului mare, iar cinci minute mai târziu, Burcă a profitat de o gafă a lui Lazar, care a respins în față o reluare cu capul după o lovitură liberă.

ADVERTISING

Puțin după prima jumătate de oră, Bordeianu a încurcat cele doua porți și la o centrare pe jos a lui Radunovici nu i-a dat nicio șansă lui Arlauskis, propriul său portar..

Așa cum s-a întâmplat însă și cu FCSB luni seara, Astra a putut să revină de la 0-2 și Alibec a dat lovitura în minutul 80, când a reluat nestingherit în plasă dintre cei doi fundași centrali, totul plecând de la o eroare de plasament a lui Susici.

S-a terminat la egalitate, 2-2 chiar dacă Lazar a mai scos o lovitură de cap cu un mare reflex în minutul 86, iar CFR are acum două meciuri la rând fără victorie, 2-3 cu Craiova și acum 2-2 cu Astra.

ADVERTISING

CFR Cluj e acum la un punct în spatele Craiovei, iar oltenii sunt doar la mâna lor pentru a triumfa în Liga 1. Astra e pe locul 3, cu 29 de puncte, dar din păcate pentru giurgiuveni aceștia nu au drept de joc în cupele europene.

Echipele de start:

Astra: Lazar - Pahonţu, Graovac, Dandea, Radunovic - G. Simion, Crepulja, Seto - Alibec, Fatai, Budescu.

Rezerve: Bolboaşă, Bruno, Graur, Dima, G. Şerban, V. Gheorghe, Balaure, Stahl, Răduţ.

Antrenor: Bogdan Andone.

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Rondon, Costache.

ADVERTISING

Rezerve: Sandomierski, Manea, Ciobotariu, Hoban, Chipciu, Păun, Petrila, Golofca, L. Traore.

Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitru: F.Chivulete.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇