Campionatul Mondial de handbal: România învinge la limită Polonia

Campionatul Mondial de handbal: România învinge la limită Polonia

Naționala României a învins la limită Polonia, 27-26, în ultimul meci din grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminine. Tricolorele lui Florentin Pera au fost eliminat de la turneul final găzduit de Danemarca, Norvegia și Suedia.

Deși a avut și avantaj de cinci goluri, România a tremurat pentru victorie în ultimul meci din grupele principale la CM.

Totul s-a decis în ultimele două minute, după ce cu șase minute înainte de final a fost egalitate.

Eliza Buceschi a fost desemnată jucătoarea meciului și a fost ceea mai bună marcatoare, cu 11 goluri, urmată de Cristina Laslo (5) și Crina Pintea (4).

ADVERTISING

SpotMedia.ro transmite live, luni, de la ora 19:00, meciul România - Polonia de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

ROMÂNIA - POLONIA 27-26

Min. 60 - Final.

Min. 54 - Egalitate, 25-25, cu șase minute înainte de final.

Min. 48 - România se îndreaptă încet, dar sigur, spre un succes în ultimul meci de la Mondialul de handbal.

Min. 42 - România nu pare că va avea emoții să obțină victoria într-un care oricum contează doar pentru palmares. Eliza Buceschi, cea mai bună marcatoare, cu 8 reușite. Cristina Laslo este a doua, cu cinci.

ADVERTISING

Min. 36 - România se distanțează, cinci goluri diferență pentru elevele lui Pera. Eliza Buceschi înscrie din toate pozițiile.

Min. 31 - A început repriza a doua.

Min. 30 - Pauză.

Min. 25 - Cea mai mare diferență de goluri din meci până acum. Elevele lui Florentin Pera nu forțează și conduc în ultimul meci de la Campionatul Mondial.

Min. 18 - Tricolorele conduc cu două goluri, până acum Eliza Buceschi este cea mai bună marcatoare, cu patru goluri.

Min. 10 - România conduce la un gol Polonia.

Min. 1 - A început meciul.

ADVERTISING

România nu mai are nicio șansă de calificare în sferturile de finală ale Campionatul Mondial de handbal femnin și mai are de punctat doar pentru palmares meciul cu Polonia, ultimul din grupele principale ale turneului final.

Tricolorele, care nu s-au putut baza în mare parte a turneului pe Cristina Neagu, au ratat șansa de se calificat între primele cele mai bune opt echipe din lume și, implicit, calificare la turneele preolimpice.

După o înfrângere cu Germania și o victorie cu Japonia, România joacă în ultimul meci din grupele principale cu Polonia, dar nu mai are nicio șansă la calificare. Elevele lui Florentin Pera aveau nevoie ca Danemarca să obțină doar un punct în ultimele două meciuri din grupa principala. Danezele s-au impus în fața Poloniei, scor 32-22, și ocupă locul al doilea în grupa principală 3.

Concret, meciul cu Polonia este ultimul al naționalei României la Campionatul Mondial de handbal.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇