Lista neagră de la FCSB: Cine sunt jucătorii la care liderul din Liga 1 va renunța

Lista neagră de la FCSB: Cine sunt jucătorii la care liderul din Liga 1 va renunța

FCSB ocupă primul loc în Liga 1, dar se pregătește și de primele plecări din vară.

5 jucători sunt în momentul de față pe lista neagră de la FCSB, a căror plecare este certă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Astfel, pe lista neagră se află portarul Ștefan Târnovanu. Acesta a fost adus de la Poli Iași, dar nu a reușit să convingă. Este abia a patra opțiune pentru postul de portar și va fi trimis să joace la o altă echipă sub formă de împrumut.

Apoi, în linia defensivă, Aris Soiledis a fost anunțat deja că trebuie să-și caute echipă. FCSB a dorit să renunțe la el încă din iarnă, dar grecul s-a opus să plece la FC Argeș.

Fundașul stânga Alexandru Stan este un alt jucător de care FCSB se chinuie să scape de ceva timp, iar acest lucru va fi posibil în vară.

În ofensivă, FCSB se va despărți de atacantul Ante Vukusic. Acesta a prins doar cinci meciuri și nu a marcat niciun gol, fiind deja tras pe linie moartă.

De asemenea, FCSB va renunța și la atacantul Alexandru Buziuc, care nu a marcat niciun gol în cele 18 meciuri din Liga 1.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!