Lista neagră a lui Gigi Becali la FCSB. Ce jucători vor pleca din vară de la gruparea roș-albastră

Lista neagră a lui Gigi Becali la FCSB. Ce jucători vor pleca din vară de la gruparea roș-albastră

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a întocmit deja pentru la vară o listă neagră care conține toți jucătorii care vor pleca de la clubul în roșu și albastru.

Printre ei se află și căpitanul Florin Tănase, care pare dispus să meargă în sfârșit în străinătate, iar ceilalți rămân fără contract, acesta expirând în vară.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Primul jucător care pare să plece este grecul Aristidis Soiledis, care nu a prea intrat în planurile primei echipe, el jucând în doar o singură partidă la FCSB. El ar putea pleca în Grecia, căci nu are nicio șansă să prindă echipa, în dauna lui Radunovici și Panțîru. Tot din apărare poate pleca și Vali Crețu, care a ieșit din grațiile lui Becali, după prestațiile lui Ovidiu Popescu și Denis Haruț.

De asemenea, veteranul Lucian Filip, accidentat tot sezonul, ar urma să plece și el, iar din atac vor pleca mai mult ca sigur vârfurile Ante Vukusici şi Alexandru Buziuc, care mai degrabă au dezamăgit, după cum scrie TelekomSport.

Despre Florin Tănase s-a vorbit că ar avea o ofertă din Statele Unite, urmând că el să plece acolo din vară pe 4 milioane de euro.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Patronul celor de la FC Botoșani se teme de speculații înainte de meciul direct cu FCSB: ”Se va spune că vom da punctele în play-off”

Patronul Universității Craiova cere de urgență introducerea VAR în Liga 1

Câte voturi costă adevărul în România? Dar minciuna?

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.