Patronul celor de la FC Botoșani se teme de speculații înainte de meciul direct cu FCSB: ”Se va spune că vom da punctele în play-off”

Patronul celor de la FC Botoșani se teme de speculații înainte de meciul direct cu FCSB: ”Se va spune că vom da punctele în play-off”

FC Botoșani va întâlni duminică pe cei de la FCSB, într-un meci din runda curentă de Liga 1, iar până acum moldavii nu au câștigat niciodată pe teren propriu în fața trupei lui Gigi Becali.

Patronul Valeriu Iftime se teme de anumite speculații înainte de acest meci, chiar și în eventualitatea unui joc câștigat de băieții săi din Moldova: ”Nu poate să nu te deranjeze prostioarele astea. Pe de altă parte, sunt deja obișnuit. Mulți mi-au spus că dacă batem înseamnă că ne lasă FCSB, dar deja m-am obișnuit cu vorbele astea. Eu vreau să ne facem noi jocul nostru. Este mult prea mult spus și e exclus să faci meciuri de prietenie cu FCSB. Ar fi rușinos.

ADVERTISING

Așa se va spune, că le dăm puncte în play-off. Dar o vor spune cei fără minte. Eu sper să demonstrăm în timp că suntem o echipă foarte serioasă, să facem un meci bun duminică. Apoi se pot lua și puncte în play-off, pentru că nu vreau să ajung acolo să mă aflu în treabă”, a sunat declarația lui Iftime pentru cotidianul Fanatik.

În tur, FCSB a învins pe Arena Națională cu scorul de 4-1.

Botoșaniul este pe locul 5 și se află deja pe locurile de play-off, în luptă totuși pentru aceste poziții cu Clinceni, UTA sau Viitorul.

Liga 1. Rezumat FCSB - FC Botoșani 4-1. Spectacol pe Arena Națională

”Ambiția de a-i bate este dintotdeauna. Au fost meciuri în care ne-am comportat lamentabil și în care am fost acuzați că lăsăm meciul, alteori am jucat bine. Anul trecut am fost bine. I-am bătut, am făcut egal în play-off. Da, cu echipele importante este mai mare motivația. Un meci cu FCSB este unul de palmares”, mai adăuga Iftime.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Patronul Universității Craiova cere de urgență introducerea VAR în Liga 1

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Câte voturi costă adevărul în România? Dar minciuna?

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!