Liga 1: FCSB obține o remiză miraculoasă în prelungiri cu Sepsi OSK și încă mai speră la titlu

Liga 1: FCSB obține o remiză miraculoasă în prelungiri cu Sepsi OSK și încă mai speră la titlu

FCSB a revenit miraculos de la 0-2 în deplasarea de la Sepsi OSK și încă mai speră la titlu după o remiză spectaculoasă în etapa cu numărul 8 a fazei de play-off din Liga 1, stagiunea competițională 2020/2021.

În meciul din etapa cu numărul 8 a fazei de play-off a stagiunii competiționale 2020/2021, scor final 2-2, golurile au venit în ultimele 20 de minute. Ele au fost semnate de Petrila și Dumiter, ultimul doar două minute mai târziu. Iar pentru FCSB a redus din handicap Buziuc, în minutul 81. Pentru ca golul unei egalări miraculoase să fie semnat de Florin Tănase în prelungirile partidei, în minutul 92, nesperat și neanunțat de nimeni.

ADVERTISING

FCSB a fost vădit în prima repriză incomodată de pressingul avansat al celor de la Sepsi, care arată foarte bine, o echipă puternică, solidă, cu multe inițiative. Trei șuturi pe poartă au avut covăsnenii în primele 45 de minute, iar ca răspuns, în minutul 31 oaspeții au schimbat tactica de joc, introducându-l în teren pe Buziuc în locul lui Nedelcu.

Tănase a fost retras la mijloc și a început într-adevăr să fie mai activ în ultimul sfert de oră.

Gigi Becali, pregătit să ofere o sumă consistentă pentru implementarea VAR în Liga 1

ADVERTISING

Cristea a avut cele mai multe faulturi, dar nu a primit vreun cartonaș galben de la arbitrul Bîrsan, care i-a sancționat totuși pe Moruțan și pe Gonzalez.

Jocul a fost din ce în ce mai încrâncenat și în partea secundă, dar până la urmă ultimele 20 de minute au fost decisive. Golofca l-a găsit liber în careu pe Petrila cu o pasă cu exteriorul, iar șutul acestuia, jucător împrumutat de CFR Cluj în Covasna, a fost imparabil, în minutul 70.

Două minute mai târziu, după o neînțelegere crasă între Straton și Radunovici, Dumiter a profitat și a marcat din plin careu un gol lejer.

ADVERTISING

Părea că totul este încheiat aici, dar gruparea roș-albastră a mai avut de doi bani speranță, după golul lui Buziuc din minutul 81.

Culmea, elevii lui Toni Petrea chiar s-au trezit în ultimele 10 minute ale jocului, iar insistențele la poarta lui Niczuly au dat roade chiar în prelungiri, cu golul frumos la colțul lung semnat de căpitanul Tănase, care ține aprinsă încă flacăra speranței la titlu.

Rămân așadar trei puncte între cele două, CFR Cluj cu 48, iar FCSB cu 45 de lungimi. Miercuri, CFR va da piept cu FC Botoșani, iar FCSB o va primi pe Craiova pe teren propriu, într-o încercare, ultima, de a mai avea un meci cu titlul pe masă în ultima etapă.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Aganovici, Ninaj, Mitrea, Ştefănescu - Fofana, Vaşvari - Dumiter, Eder Gonzales, Păun - Safranko.

FCSB: Straton - Creţu, Cristea, Nedelcu, Radunovici - Ov Popescu, Oaidă, Olaru - Moruţan, Tănase, Oct. Popescu.

Arbitru: Bîrsan Marcel.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Lupta la titlu se dă în Spania până în ultima etapă, însă doar între Atletico și Real Madrid. Barcelona, eșec dezamăgitor pe Camp Nou cu Celta Vigo

Boxerul român Cristian Ciocan, victorie prin KO în gala profesionistă de la Koln

Liga 1: Dinamo București învinge FC Argeș și e aproape scăpată și de grijile barajului

Elevii din localitățile ”galbene” se reîntorc în bănci a doua zi după ce rata de infectare scade sub 1 la mie

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!