Gigi Becali, pregătit să ofere o sumă consistentă pentru implementarea VAR în Liga 1

Gigi Becali, pregătit să ofere o sumă consistentă pentru implementarea VAR în Liga 1

Patronul celor de la FCSB a fost aproape să contribuie decisiv la implementarea sistemului de video-arbitraj în România, cu o sumă mai mult decât consistentă.

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a făcut câteva dezvăluiri din trecut, de pe vremea când Gigi Becali ar fi fost dispus să plătească suma necesară pentru implementarea VAR în Liga 1.

”Gigi s-a oferit să plătească el arbitrajul video, doar că să se implementeze mai repede. Vă imaginați... Noi discutăm că am putea avea VAR în play-off-ul sezonului viitor. De ce să nu avem când începe campionatul? Nu se vrea! Ce e așa o mare problema?! Cât training îți trebuie? Nu se vrea! Cât training îți trebuie că un arbitru să se uite la televizor și să spună - Aici decide tu dacă e fault sau nu - sau - I-a spart nasul lui Vașvari și îi curge sânge. Te uiți și tu, Chivulete, sau ți se face rău când vezi sânge? - .

ADVERTISING

Mihai Stoica, ironii în miez de noapte după derbiul Craiova - CFR Cluj: ”Niciun portar cu țeasta spartă”

Băi oameni buni, Gigi voia să plătească implementarea VAR-ului pentru toată lumea. Nu putea să plătească arbitrii”, a dezvăluit Stoica într-un interviu VIDEO pe care l-a susținut pe pagina de Facebook a clubului FCSB.

Costul implementării VAR în L1 este unul de 500.000 de euro, iar suma se va împarți între FRF și LPF, pentru sezonul viitor, conform acordului agreat între cele două părți acum câteva luni.

VAR - The System Explained

Termenul la care VAR se va implementa e unul clar, stabilit tot de ambele foruri, începutul play-off-ului şi al play-out-ului sezonului următor, după cum a anunțat secretarul general LPF, Justin Ștefan, pe 27 aprilie.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

O echipă națională importantă și-a anunțat retragerea din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022

Anunțul făcut de Mircea Lucescu în ceea ce privește viitorul său în antrenorat

În Chicago au fost eliberate 1.000 de pisici dintr-un adăpost, pentru a rezolva problema șoarecilor

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!