Liga 1: FCSB o întoarce pe FC Argeș și ajunge la a șasea victorie consecutivă

Liga 1: FCSB o întoarce pe FC Argeș și ajunge la a șasea victorie consecutivă

FCSB s-a impus în fața lui FC Argeș cu scorul de 2-1, în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 14 din stagiunea competițională 2021/2022.

Golurile au fost marcate de Octavian Popescu și Vali Gheorghe pentru gazde, care au evoluat și azi la Buzău, respectiv Raynov pentru piteșteni.

După o primă parte fără prea mari evenimente, doar cu două șanse de gol bifate de FCSB, prin Keșeru și Tănase, a urmat un mitan secund destul de turbulent.

FCSB, super revenire. Două goluri în 4 minute cu FC Argeş

Bulgarul Raynov a deschis scorul pentru FC Argeș, împingând simplu mingea din careul mic în plasa după un corner. FCSB a avut însă atitudine și a reacționat rapid, și după o triplă schimbare inventată de Edi Iordănescu.

ADVERTISING

Au urmat două goluri rapide, minutele 68 și 71, prin Octavian Popescu, șut splendid la prima sa atingere de balon, de la colțul careului, la colțul lung, apoi Vali Gheorghe, printr-o lovitură de cap deviată cu mâna de Tofan, gol până la urmă validat de Antonie, fără să mai fie nevoie de penalti și eliminare.

FCSB ajunge astfel la a șasea victorie consecutivă acum, fiind pe locul 3, la 9 puncte în spatele lui CFR Cluj, dar e drept și cu un meci în minus.

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Haruţ, Vinicius, Cristea, Radunovic - Olaru, Oaidă, Tănase - Stoica, Keşeru, Budescu.
Rezerve: Straton, Creţu, Şut, Popescu, Dumiter, Gheorghe, Perianu, Musi, Cordea.

ADVERTISING

FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Santons, Musat - Meza Colli, Raynov - Işfan, Şerban, Latovlevici - Fatai.
Rezerve: Croitoru, Telcean, Moisie, Boldor, Viana, Ribeiro, Honciu, Dumitraşcu, Palic.

Arbitru: A. Antonie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!