Liga 1: FCSB câștigă la ultima fază cu Voluntari și va începe play-off-ul la 7 puncte de CFR Cluj

Liga 1: FCSB câștigă la ultima fază cu Voluntari și va începe play-off-ul la 7 puncte de CFR Cluj

FCSB a învins la ultima fază pe FC Voluntari, scor 1-0 în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în ultima etapă a sezonului regular din stagiunea competițională 2021/2022.

A fost un meci care s-a desfășurat în cea mai mare parte a sa pe o ninsoare abundentă, ca în povești, lucru care cu siguranță că i-a deranjat pe fotbaliștii angrenați.

FCSB nu a avut nici azi o evoluție extraordinară, amintind de ultimele meciuri, remiza cu Mioveni, sau, mai ales, eșecurile cu Farul și FC Argeș, ultimele chiar fără gol marcat.

Portarul Mihai Popa de la Voluntari a avut totuși câteva parade la ocaziile lui Tănase, Mamut sau Olaru, în timp ce noul portar Ștefan Târnovanu a avut o paradă uluitoare în ultimele 5 minute, când a salvat un gol ca și făcut al ilfovenilor, la un contraatac școală.

ADVERTISING

Gazdele au avut totuși și un mare noroc, căci la ultima fază, o fază fixă, o lovitură liberă indirectă, Tavi Popescu a avut marea inspirație să lovească năpraznic cu un șut de la mare distanță, la colțul lung, de data aceasta fără speranțe pentru Popa.

O victorie care poate totuși nu mai este atât de importantă sau utilă, căci FCSB ajunge din nou la 14 puncte în spatele lui CFR Cluj, ceea ce înseamnă 7 puncte de fapt de săptămâna viitoare, de când începe play-off-ul.

E important de amintit faptul că în primele 15 minute suporterii celor de la FCSB, cei din Peluza Nord, au evitat să își încurajeze favoriții, în semn de protest, arborând și un banner cu ”Nu ne meritați!”, după ultimele rezultate catastrofale.

ADVERTISING

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Creţu, Cristea, Miron, Radunovic - Edjouma, Şut, Olaru - A. Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu.
Rezerve: Straton - Coman, Dumiter, I. Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, Mamut.


FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag - Meleke, Helder Lopes, Gheorghe- Budescu, Raţă, M. Lopes.
Rezerve: Rîmniceanu - Achim, Andreas, Al. Vlad,  Ilie, Costin, L. Fulop, I. Golan, Tehe.

Arbitru: A. Cojocaru.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!