Soluția propusă de fanii FCSB pentru încheierea conflictului: Pactul oferit conducerii

Soluția propusă de fanii FCSB pentru încheierea conflictului: Pactul oferit conducerii

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a anunțat în ce fel se poate încheia conflictul dintre fani și conducerea clubului.

Mustață a afirmat că Becali ar trebui să aleagă cel mult trei jucători din echipa de start, iar în rest să lase antrenorul să își facă treaba.

"Mă, frate, să-și aleagă doi-trei jucători, ăsta este punctul nostru de vedere, al suporterilor. Să-și aleagă doi-trei jucători, pe care vrea să-i vândă, și să joace cu ei titulari non-stop. Antrenorul are obiectiv să joace cu ei titulari non-stop, iar în privința celorlalți să-l lase pe antrenor să-și facă treaba, ca să știe cum lucrează la antrenamente, cum pregătește echipa!

ADVERTISING

Toți patronii fac asta, nu numai Gigi. Toți proprietarii de cluburi asta fac: „Bă, mie mi-l bagi pe ăsta și pe ăsta în teren, pregătești echipa cum vrei, dar o pregătești cu ăștia în teren!” În stilul ăsta, sunt demoralizați și jucătorii, nu știu ce au de făcut", a spus Mustață pentru Fanatik.

Conflictul dintre Peluza Nord și conducerea clubului a început după ce Edi Iordănescu a fost forțat să plece de la echipă.

De atunci, Gigi Becali a fost contestat la fiecare partidă de fanii prezenți la meciuri.

ADVERTISING

În plus, nici antrenorul Toni Petrea nu a scăpat, iar fanii i-au cerut constant să își dea demisia.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!