Liga 1: FCSB câștigă din nou în ultima secundă și profită de pasul greșit făcut de CFR Cluj

Liga 1: FCSB câștigă din nou în ultima secundă și profită de pasul greșit făcut de CFR Cluj

FCSB câștigă în ultima secundă întâlnirea de la FC Argeș, scor 3-2, în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în runda cu numărul 2 a fazei de play-off a stagiunii competiționale 2021/2022.

Florin Tănase și mai ales Dumiter, ultimul cu golul decisiv din minutul 94 au punctat golurile roș-albastre, în timp ce pentru argeșeni s-au înscris la cuvânt pe tabelă Șerban și Said, ambii din penalti.

FCSB a început mai bine deplasarea de la Pitești, cu un stadion Trivale plin ochi, cu un moment de reculegere la început pentru dispariția fostului mare fundaș dreapta piteștean Ion Voicu, care ne-a părăsit acum câteva zile.

ADVERTISING

Spuneam că oaspeții au fost cei cu începutul mai bun, gol în minutul 38 prin Florin Tănase, cel care doar a împins mingea în plasă din câțiva metri, după centrarea inspirată a lui Olaru din flancul stâng.

Mitanul s-a terminat la egalitate după primul dintr-un șir de multe penaltiuri dictate azi de arbitrul Mladinovici, unele dintre ele total eronate. 1-1, așadar, Șerban a transformat un 11 metri după ce Mamut a făcut un atac prostesc în plin careu și Târnovan nu a avut nicio șansă la lovitura de la punctul cu var.

ADVERTISING

Nervii au continuat la Pitești și după pauză, s-a mai dictat un penalti, de data aceasta pentru FCSB, bătut de același Tănase și se părea că totul este în control, mai ales după ce, la capătul unui meleu generalizat, Șerban, căpitanul gazdelor, a fost eliminat pentru un gest nesportiv.

Dar FC Argeș a primit cumva incredibil o altă lovitură de la 11 metri, greu de crezut din ce rațiune, după ce Said a căzut în careu după un contact cu Crețu. Iar același Said a introdus balonul sigur pe el în plasă.

ADVERTISING

Părea că totul va merge către un egal surd, eram deja în prelungiri, însă atunci, din nou FCSB s-a salvat. Dumiter a profitat de respingerea în față a lui Greab după un șut al lui Tavi Popescu și a împins în plasă un gol ce poate fi când se va trage linie mai mult decât decisiv..

FCSB vine așadar la 5 puncte și depinde numai de ea din acest moment pentru a se încorona campioană, evident numai cu condiția de a învinge de 2 ori, tur-retur pe CFR Cluj.

Echipele de start:

FC Argeş: Greab - Joao Miguel, Turda, Dobrosavlevici - Tofan, I. Şerban, Raynov, D. Dumitraşcu - Işfan, G. Ganea, Cr. Tănase.
Rezerve: Micle - C. Moisie, Viana, Boldor, N. Muşat, Honciu, Palic, Said, Arias.

FCSB: Târnovanu - Creţu, Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Edjouma, Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu.
Rezerve: Vlad - Coman, Şut, Dumiter, I. Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă.

Arbitru: Horia Mladinovici.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!