Mihai Stoica susține că Gigi Becali nu e singurul patron din Liga 1 care face schimbări: ”Am multe informații în sensul ăsta”

Mihai Stoica susține că Gigi Becali nu e singurul patron din Liga 1 care face schimbări: ”Am multe informații în sensul ăsta”

Mangerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, este de părere că patronul său Gigi Becali nu este deloc singurul care se impune peste antrenor și face de exemplu schimbări în timpul partidelor sau scoate/introduce jucători în lot după bunul plac.

Mai mult, oficialul roș-albastru a oferit și două exemple clare, e vorba de Universitatea Craiova și Rapid.

„Subiectul de la Craiova nu l-ați abordat și voi? Cu toate schimbările făcute la pauză și ultima în minutul 57? Dacă jucătorii de la Rapid și Craiova au fost introduși la pauză și scoși după 20 de minute - Nistor, Ioniță II -, alea au fost schimbări care par schimbări de antrenor?”, a punctat MM Stoica în direct la TelekomSport.

ADVERTISING

La meciul Voluntari - Craiova 3-1 de vineri seara, oltenii au făcut trei schimbări la pauză, de exemplu. Cât despre Rapid, e vorba de exemplul schimbării lui Alex Ioniță în timpul meciului cu Voluntari, scor 0-0, deși acesta abia fusese introdus pe teren de 20 de minute.

„Am multe informații în sensul ăsta. Foarte multe, la foarte multe echipe se întâmplă asta. N-aveți voi informații. Trebuie să vă perfecționați. Nu înțeleg de ce se vorbește despre schimbările făcute de Becali, nu avem alt subiect? Face Gigi schimbările. OK. Fac și alții în altă parte, dar nu se spune. Dacă eu vă spun că nu le mai face Gigi, de ce nu credeți? Câte meciuri au fost la care nu s-au mai făcut schimbări la pauză?”, a mai adăugat Stoica la aceeași televiziune mai sus-amintită.

ADVERTISING

FCSB va evolua duminică seara în deplasarea de la FC Argeș, în a doua etapă de play-off, la ora 19.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!