Liga 1: FC U Craiova se impune în jocul cu UTA Arad

Liga 1: FC U Craiova se impune în jocul cu UTA Arad

FC U Craiova 1948 s-a impus la limită cu UTA Arad, scor 1-0 în prima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 7 a fazei de play-out a sezonului competițional 2021/2022.

Singurul gol a fost marcat de Kovacici în minutul 50, totuși după o gravă eroare de arbitraj.

În minutul 48, Balaru a ieșit în afara careului pentru a încerca să îl oprească pe Bauza, s-a acordat o lovitură liberă ciudată pentru olteni, deși pe reluări s-a observat clar cum jucătorul Craiovei l-a călcat pe portarul arădenilor. La acea fază fixă, croatul Dominik Kovacici a marcat și a adus practic și cele trei puncte gazdelor.

Interesant este că în minutul 60, David Miculescu, marea vedetă a lui UTA a ratat o ocazie monumentală, singur cu poarta goală practic, după o centrare de pe partea stângă a lui Otele. Însă David a șutat mult peste poartă, incredibil..

ADVERTISING

Craiova este pe locul 4 în play-out cu 31 de puncte, două peste UTA, sperând totuși la lupta pentru acele prime două locuri de baraj. Este la 4 puncte sub Botoșani și la 5 sub Sepsi.

Echipe de start:

FCU Craiova: Popa - Negru, Kovacic, Paramatti - Huyghebaert - Asamoah, Achim - Baeten, Bauza, Van Durmen - Compagno. Rezerve: Mogoşanu - Buşu, Pop, Albu, Marquet, Ondaan, Sidibe, Bălan, Alb. Antrenor: Nicolo Napoli.

UTA Arad: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Medimorec, Șliakov - Vorobjovas, Batha, Ubbink - Miculescu, Laukzemis, Otele. Rezerve: Balauru - Patlagică, Dima, Isac, Baravykas, Dangubic, Hrezdac, F. Matei. Antrenor: Ionuț Badea.

ADVERTISING

Arbitru: Costreie Sorin.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!