Moruțan și Cicâldău au fost puși pe lista neagră de Galatasaray

Galatasaray s-a hotărât în ceea ce privește soarta celor doi fotbaliști români Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

Clubul turc nu va miza și în sezonul următor pe cei doi români, care au adunat deja împreună 64 de jocuri în Superliga turcă, care se apropie deja de final, cu doar trei etape până la finiș.

Aduși de Fatih Terim, între timp demis de la cârma lui Galata, Moruțan și Cicâldău au parte de un viitor sumbru la gruparea Cim Bom, acolo unde cel mai probabil vor fi împrumutați sezonul următor.

ADVERTISING

Așa cum anunță cotidianul otoman Fotomac, în vară se va produce despărțirea de cei doi jucători, foști la FCSB și U Craiova. Galata a plătit 5 milioane de euro pentru Moruțan, iar acesta poate pleca în vară la Rangers, unde ar putea fi coleg cu Ianis Hagi.

În ceea ce-l privește pe Cicâldău, acesta e dorit insistent în Italia de Sampdoria, care ar putea să îl transfere pentru suma de 10 milioane de euro.

Totuși, rămâne de văzut ce va decide la vară noul antrenor numit în locul lui Terim, e vorba de fostul secund al lui Guardiola, Domenec Torrent, care are ultimul cuvânt.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

3 goluri și 5 pase decisive are Moruțan în contul Galatei până acum, unde a bifat 30 de partide. 34 de meciuri, cinci goluri și trei assist-uri a reușit Alexandru Cicâldău pentru Galatasaray în acest sezon 

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!