Liga 1: FC Botoșani îi provoacă lui Laurențiu Reghecampf prima înfrângere pe banca Craiovei în campionat

Liga 1: FC Botoșani îi provoacă lui Laurențiu Reghecampf prima înfrângere pe banca Craiovei în campionat

FC Botoșani a dispus de CSU Craiova pe stadionul Ion Oblemenco, scor 2-1 în prima partidă a zilei din Liga 1, în etapa cu numărul 3 a sezonului competițional 2021/2022.

Golurile au fost marcate de Ongenda și Papa, ultimul dintr-o foarfecă splendidă, pentru oaspeți, respectiv Luis Gustavo pentru trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Craiova a deschis scorul cu puțin timp înainte de pauză la primul șut pe poartă al primului mitan. Gustavo a preluat pasa lungă a lui Mateiu, foarte precisă, l-a culcat frumos pe Șeroni și a marcat frumos la colțul lung, în minutul 40.

GOOOL! CSU Craiova - FC Botoșani 1-0. Gustavo deschide scorul în Bănie

Lucrurile au stat cu totul altfel după pauză. Botoșaniul a început în forță și a egalat în minutul 49, la patru minute după reluare. Ongenda a fost cel care și-a înscris numele pe tabelă. după o pasă a lui Edjouma, el reluând nestingherit de lângă Vlădoiu.

ADVERTISING

În minutul 53, Botoșani a dat lovitura cu un super gol. După o pasă a lui Chindriș cu capul, Papa a reluat spectaculos din foarfecă, de lângă un același inert Vlădoiu.

Oricât de mult au încercat apoi băieții lui Reghe în atac, moldavii au reușit să reziste, bifând a doua victorie la rând în Liga 1. Craiova are acum două înfrângeri la rând în Liga 1, plus două meciuri consecutive fără victorie de când fostul manager stelist a venit în Bănie, după acel 0-0 cu Laci.

Botoșani e pe locul 3 în Liga 1 cu 7 puncte, la egalitate cu Rapid, în timp ce Craiova e pe locul 12, cu doar trei puncte la activ.

ADVERTISING

Echipele de start:

CSU Craiova: Lazar - Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Bancu - Vînă, Mateiu, Nistor - Gustavo, Koljic, Baiaram. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FC Botoșani: 1. Papp - 47. Braun, 25. Racoviţan, 32. Şeroni, 30. Ţigănaşu - 6. Chindriş 18. Edjouma - 67. Papa, 10. Ongenda, 27. Florescu - 11. Roman. Antrenor: Marius Croitoru.

Arbitru: Feșnic Horațiu Mircea.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Multe victorii pentru tenismenele din România în calificările de la WTA Winners Open din Cluj

ADVERTISING

Un coleg de națională al lui Eriksen face câteva mărturisiri tulburătoare despre momentul în care danezul a fost la un pas de moarte

Tragedie la Bacău: 5 copii au intrat în Siret la scăldat și s-au înecat

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!