Liga 1: CFR Cluj, victorie la limită cu Hermannstadt

Liga 1: CFR Cluj, victorie la limită cu Hermannstadt

CFR Cluj s-a impus în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, scor 1-0 în fața celor de la AFC Hermannstadt, în etapa cu numărul 3 a stagiunii competiționale 2020/2021.

Singurul gol a venit în partea secundă, în minutul 66, prin Paulo Vinicius, lovitură de cap perfectă după o lovitură de colț, al 9-lea corner la rând obținut de clujeni.

Primele declarații ale lui Ianis Hagi, după ce a fost desemnat omul meciului în Scoția

A fost un meci fără prea multe reușite ofensive, iar în primul mitan ceferiștii au cerut două penaltiuri la două acțiuni în opinia lor dubioase. Sibiul a stat bine în defensivă și a reușit să se închidă bine în apărare până la finalul primelor 45 de minute.

ADVERTISING
GOOOL VINICIUS! CFR Cluj - Hermannstadt 1-0. Vinicius, din nou salvator

După golul marcat de Vinicius, lucrurile au fost clare, iar CFR Cluj a închis ca de obicei perfect jocul, meciul și tabela.

O victorie care îi duce pe clujeni pe primul loc, la egalitate cu Botoșani și Voluntari, toate cele trei având 7 puncte. Sibiul are doar două puncte în acest start de sezon.

Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Cestor, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Rondon, Debeljuh, Costache.

Hermannstadt: Figueiredo – Belu, Diarrasouba, Stoica, Opruţ – Pires, Dâlbea – P.Petrescu, Sîntean, Joalisson – Ad. Bălan.

ADVERTISING

Arbitru: Ovidiu Hațegan.

Citește și:

Israel, prima țară dezvoltată care reinstituie starea de izolare din cauza Covid-19. Măsura e cu atât mai dură cu cât întră în vigoare de Anul Nou evreiesc

Simona Halep reușește o nouă performanță remarcabilă în tenisul mondial

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇