Simona Halep reușește o nouă performanță remarcabilă în tenisul mondial

Simona Halep reușește o nouă performanță remarcabilă în tenisul mondial

Simona Halep a mai reușit o nouă performanță statistică minunată, ea fiind singura jucătoare, și după acest US Open, care rezistă valului de tinere tenismene extrem de talentate.

Halep, locul 2 mondial WTA la 28 de ani, rămâne singura jucătoare din „vechea gardă” care a reușit să triumfe într-unul dintre ultimele 7 turnee de Mare Șlem.

Finala de sâmbătă a fost câștigată de Naomi Osaka, 22 de ani, în fața lui Azarenka, 31 de ani, scor 1-6, 6-3, 6-3.

Simona Halep și Monica Niculescu vor juca la Roma în proba de dublu și și-au aflat primele adversare

ADVERTISING

Astfel, șase din ultimele 7 finale de Grand Slam au fost câștigate de jucătoare care aveau sub 23 de ani la începutul turneelor respective. Singura care a reușit să se strecoare printre atâtea tinere talente este Halep, care a câștigat la Wimbledon cu Serena Williams anul trecut, scor 6-2, 6-2.

Osaka a triumfat la US Open 2018, AO 2019 și la USO de acum, Barty a câștigat Roland Garros anul trecut, Bianca Andreescu s-a impus la Flushing Meadows în 2019, iar Sofia Kenin a luat trofeul la Melbourne în acest an.

ADVERTISING
Simona Halep vs Serena Williams Wimbledon 2019 final highlights

La Roland Garros și Roma, Simona Halep va fi favorita numărul 1, fiind cotată cu prima șansă și de pariori, având cota 5.50 să triumfe la Paris. La French Open, Simona are trei finale disputate, două pierdute și una câștigată acum doi ani la Stephens.

Citește si:

Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal la Roma

Fostul antrenor al Simonei Halep pariază pe șansele sportivei noastre la un nou titlu la Roland Garros

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!