Liga 1: CFR Cluj trece la limită de curajosul Rapid și reface distanța față de FCSB

Liga 1: CFR Cluj trece la limită de curajosul Rapid și reface distanța față de FCSB

CFR Cluj s-a impus în partida derbi cu Rapid București, scor 2-1, în ultimul joc al zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 27 din sezonul competițional 2021/2022.

La capătul unei partide disputate și echilibrate, campioana a câștigat greu, pe final de joc, după golurile semnate de Graovac și Deac, respectiv Junior Morais.

Fundașul bosniac a marcat în minutul 43 după o deviere neinspirată în plin careu a lui Grigore, iar egalarea a venit total pe merit după o parte secundă bună a rapidiștilor, care au marcat prin Junior Morais. din pasa lui Rareș Ilie.

ADVERTISING

Rapid chiar a avut ocazii bune de a marca și golul doi la poarta lui Otto Hindrich, însă fotbalul regizat de Dan Petrescu a fost mai pragmatic să spunem, iar golul de 2-1 a fost al gazdelor.

Deac a punctat în minutul 84, după ce Graovac a șutat din fața porții în bara transversală, Neguț a încercat și el să șuteze, balonul s-a întors după o deviere la Deac care a consfințit victoria.

O victorie venită și după o gravă eroare de arbitraj în minutul 52, când arbitrul Barbu nu a văzut un penalti clar pentru Rapid, după un henț comis de Susici, la un șut al lui Alex Ioniță.

ADVERTISING

CFR Cluj se duce acum din nou la 8 puncte avans față de FCSB, iar Rapid practic își ia adio de la play-off, Farul putându-se duce mâine la 9 puncte distanță, dacă învinge FC Argeș.

Echipele de start:

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Graovac, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Roger – Omrani, Debeljuh, Petrila.
Rezerve: Sava, Fl. Ștefan, Yuri, Bordeianu, Chipciu, Neguț, Păun, Sacko, Buș.
Antrenor: Dan Petrescu.

Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Dr. Grigore – Onea, Moise, Kait, Ilie, Jr. Morais – Stahl, Vojtus.
Rezerve: Drăghia, Belu, Goge, Pănoiu, Al. Ioniță II, Acuna, Bălan, Marzouk, Bălan, Sefer.
Antrenor: Mihai Iosif.

ADVERTISING

Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!