Liga 1: CFR Cluj câștigă pe final de meci la Voluntari

Liga 1: CFR Cluj câștigă pe final de meci la Voluntari

CFR Cluj a câștigat chinuit singurul meci al zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 6 a fazei de play-off a stagiunii competiționale 2021/2022, scor 1-0 în deplasarea de la FC Voluntari.

Singurul gol a fost reușit de Boateng cu capul după un corner în minutul 83, într-un meci în care Deac a ratat și un penalti la debut de meci.

Partida dintre Voluntari și CFR Cluj a început cu un șir confuz de faze controversate de arbitraj. În chiar minutul 2, ceferiștii au primit un penalti să îi spunem cel puțin discutabil. Un penalti transformat de Deac inițial, repetat, apoi ratat, de fapt parat de portarul Mihai Popa.

ADVERTISING

Arbitrul Cojocaru a dat penalti la un contact foarte palid între Debeljuh și Ion Gheorghe în plin careu. Deac a transformat fără emoții, însă Cojocaru a decis repetarea, căci atacantul croat amintit mai sus furase startul și intrase în careu mai devreme de fluierul său.

Popa apoi l-a ghicit pe Deac și a produs abia a doua ratare a acestuia în cariera sa de Liga 1, din lovitură de la 11 metri desigur.

Partida a fost decisă pe final de joc, după o prestație totuși slabă și în aceeași notă de dezamăgire a CFR-ului. Boateng a prins o reluare impecabilă cu capul după un corner și a adus campioanei cele 3 puncte, decisive poate în lupta cu FCSB la titlu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trebuie remarcat faptul că pentru Popa e al treilea penalti pe care îl apără în acest sezon de Liga 1, după meciurile cu Sepsi din etapa 12 și Farul din etapa 26. Cu aceeași performanță se poate lăuda și Eduard Pap de la Botoșani.

CFR Cluj se duce acum din nou la 5 puncte avans față de FCSB, care e obligată să câștige mâine în deplasarea de la Farul.

Echipele de start:

FC Voluntari: 71. M. Popa - 24. Ricardinho, 30. Tamaș, 5. Armaș - 8. I. Gheorghe, 80. Fulop, 66. Droppa, 22. Rață, 6. Briceag  - 77. Nemec ,14. Marcelo.

ADVERTISING

CFR Cluj: 23. Letica - 6. Grahovac, 44. Yuri, 3. A. Burcă - 11. Chipciu, 37. Bordeianu, 21. A. Boateng, 45. Camora - 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 27. Petrila.

Arbitru: Adrian Cojocaru.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!