Novak Djokovici a fost învins la el acasă în finala ATP de la Belgrad

Novak Djokovici a fost învins la el acasă în finala ATP de la Belgrad

Liderul mondial ATP Novak Djokovici a fost învins poate surprinzător la el acasă în cadrul finalei ATP de la Belgrad, capitala Serbiei.

În ultimul act din țara vecină, Djokovici a fost învins de către Andrey Rublev, Rusia, scor 2-6, 7-6, 0-6, după 2 ore și 29 de minute de tenis de mare spectacol.

Rusul a dominat categoric seturile 1 și 3, în special pe ultimul, pe care l-a câștigat la zero, în doar 34 de minute, un set trei de neimaginat pentru sârb practic, care nu a avut nicio șansă în fața rivalului său de pe locul 8 mondial.

ADVERTISING

Cei doi erau favoriții 1 și 2 de la Belgrad, iar pentru Nole este al doilea turneu la rând după revenire fără trofeu câștigat, după cel de la Monte Carlo, unde a fost eliminat de Fokina în chiar primul meci, în turul II tehnic vorbind.

Mai mult, Djokovici nu are niciun trofeu câștigat în tot anul 2022, unul în care mai mult nu a jucat, având în vedere problemele sale legate de nevaccinarea anti Covid 19.

Rublev a ajuns la titlul cu numărul 11 în cariera sa, iar la final a fost elogiat chiar de învinsul său Djokovici: „Felicitări, ești un mare campion, un băiat grozav. Belgrad și Serbia te iubesc, te așteptăm anul viitor să îți aperi titlul”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!