Legendara Justine Henin, convinsă că Simona Halep a contribuit la regresul Serenei Williams: Zidul a început să se spargă

Legendara Justine Henin, convinsă că Simona Halep a contribuit la regresul Serenei Williams: Zidul a început să se spargă

Fosta mare tenismenă Justine Henin a vorbit despre situația actuală a tenisului feminin și despre regresul Serenei Williams.

Henin spune că tenismenele din vechea generație se temeau de Serena Williams, în timp ce cele din actuala nu au pic de trac atunci când o întâlnesc.

Mai mult, la regresul Serenei Williams a contribuit și Simona Halep, conform spuselor lui Henin.

"Jucătoarele de tenis de acum nu știu sentimentul de forță pe care Serena îl emana asupra noastră în trecut. Pe atunci, jucătoarele se temeau de ea și pierdeau multe meciuri încă din vestiar. Cu zece ani în urmă era o adversară complet diferită, dar totul a început să se schimbe pentru ea în urmă cu trei ani, când a început să piardă finale de Grand Slam după ce a născut.

ADVERTISING

Naomi Osaka, Bianca Andreescu și chiar și Simona Halep au arătat în momente decisive că și ea are slăbiciuni. Iar zidul a început să se spargă puțin câte puțin. Astăzi, tinerele jucătoare nu au trac când o întâlnesc. În schimb, cele din generația mea aveau", a spus Justine Henin.

După ce a născut, Serena Williams s-a întors pe teren cu gândul să mai câștige un Grand Slam, pentru a egala recordul deținut de Margaret Court.

Totuși, acest lucru nu a fost posibil, iar americanca a suferit o cădere abruptă în clasamentul WTA. Ea încheie așadar anul pe locul 41 în ierarhia mondială.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!