O tenismenă de top, marcată de o înfrângere cu Halep: Mi-a încetinit ascensiunea

O tenismenă de top, marcată de o înfrângere cu Halep: Mi-a încetinit ascensiunea

Una dintre tenismenele care au surprins în 2021 susține că o înfrângere cu Simona Halep i-a amânat ascensiunea cu câteva luni.

Învinsă dramatic de Halep în turul al treilea la Australian Open în acest an, Ajla Tomljanovici a rememorat pentru site-ul ausopen.com evoluția din acest an.

A fost o victorie în setul decisiv pentru Halep în luna februarie, după ce Tomljanovici a condus cu 5-2 și 30-15 în decisiv.

”Îmi amintesc acel sentiment de la 5-2 și tot ce s-a întâmplat după atât de clar. Am simțit că să câștig încă patru puncte este o misiune imposibilă pentru mine în acel moment.

ADVERTISING

În februarie, am simțit că, vai de mine, dacă nu câștig aceste patru puncte, va fi o dezamăgire.

(...) El (meciul cu Halep - n.red.) mi-a dat încredere că îmi iese jocul. (...) Cu siguranță încă îl văd ca pe un meci care, dacă s-ar fi încheiat cum voiam eu, cred că poate unele lucruri - care ulterior mi s-au întâmplat în acest an - mi s-ar fi întâmplat mai devreme”, a spus tenismena de pe locul 45 WTA, referindu-se la ascensiunea sa din a doua parte a anului și rezultatele bune de la Wimbledon și US Open.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Nu cred că m-a dat înapoi (meciul cu Halep - n.red.), ci doar a amânat procesul un pic”, a mai spus Ajla Tomljanovici.

Sportiva de 28 de ani a ajuns în sferturi la Wimbledon, după ce a învins-o în optimi pe Emma Răducanu, pierzând apoi în fața lui Ashleigh Barty. La US Open, a ajuns până în turul al treilea.

Ajla Tomljanovici și Simona Halep s-au întâlnit de 4 ori, de fiecare dată victoria fiind a Simonei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!