Lazio - CFR Cluj: Cum arată echipele probabile pentru meciul din Conference League

Lazio - CFR Cluj: Cum arată echipele probabile pentru meciul din Conference League

Lazio – CFR Cluj, meciul tur din play-off-ul pentru optimile Conference League, se joacă joi, de la ora 22:00.

Dan Petrescu și CFR Cluj au o misiune dificilă în fața lui Lazio, echipă puternică din Serie A, Italia, pentru accederea în optimile Conference League. Sorții le-au pus față în față pe cele două echipe după ce s-au mai întâlnit și în sezonul 2019/2020.

CFR Cluj nu merge bine în campionat, dar vrea să spele imaginea pătată în Europa, iar Dan Petrescu e așteptat să folosească cea mai bună formulă de start cu care să obțină un rezultat bun pe Stadio Olimpico din Roma.

ADVERTISING

Echipele probabile pentru meciul Lazio - CFR Cluj:

Lazio: Provedel – Lazzari, Patric, Casale – Hysaj, Vecino, Marcos Antonio, Bašici – Pedro, Immobile, Zaccagni
CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – C. Deac, Janga, Krasniqi

Dan Petrescu așteaptă o minune contra lui Lazio

În conferința de presă de dinaintea meciului de pe Olimpico, Dan Petrescu a spus că e nevoie de un miracol pentru ca echipa sa să obțină un rezultat bun contra lui Lazio. Noroc, organizare, sacrificiu, dar și portarul Scuffet într-o zi mare, e mixul de "ingrediente" care, crede Petrescu, ar putea aduce un rezultat bun pentru CFR Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Lazio și CFR Cluj se întâlnesc din nou după trei sezoane. Ultima întrevedere directă a avut loc în sezonul 2019/2020 din Europa League, când CFR a câștigat meciul din Gruia, scor 2-1, apoi a pierdut pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

"Am mai întâlnit Lazio, în grupe (n.r. în sezonul 2019/2020). Erau alți jucători la CFR, iar ei aveau alt sistem de joc, cu Inzaghi. Atunci a fost un miracol (n.r. să câștige la Cluj) și așa ar fi și acum, dacă am scoate un rezultat pozitiv. În fotbal, cel mai important meci este următorul.

ADVERTISING

E un adversar net superior, din toate punctele de vedere. Este o diferență mare între lotul lor și al nostru. Vom încerca să facem o minune. Ca să câștigăm mâine sau că să scoatem un rezultat pozitiv, avem nevoie de multe lucruri să se întample. Organizare, sacrificiu, noroc și portarul nostru să fie într-o formă fantastică.

Sunt conștient că ar fi ceva fantastic, dar știu că vom suferi în campionat, pentru că aici vom pierde multă energie. Principalul obiectiv este câștigarea campionatului. Sper ca jucătorii să aibă motivație, să fie bine fizic. Fotbaliștii de atac ai lui Lazio sunt foarte rapizi, trebuie să fim atenți.

Posibil să schimb toată echipa de la meciul cu Lazio. De aia avem atâția jucători și de aceea îi plătim, să demonstreze că merită să fie la CFR. Sunt sigur că Sarri va juca 4-3-3, așa cum a jucat toată cariera, dar nu știu ce jucători va folosi". a spus Dan Petrescu, conform DigiSport.

Meciul Lazio - CFR Cluj, din manșa tur a play-off-ului pentru optimile de finală Conference League, se joacă joi, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT de www.spotmedia.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!