Dan Petrescu așteaptă o minune contra lui Lazio: E nevoie de un miracol

Dan Petrescu așteaptă o minune contra lui Lazio: E nevoie de un miracol

CFR Cluj are nevoie de un miracol pentru a scoate un rezultat pozitiv împotriva lui Lazio, în Conference League, e convins Dan Petrescu, antrenorul campioanei României. Tehnicianul le-a spus jucătorilor săi, la conferința de presă, de ce nevoie pe teren pentru a putea face un rezultat bun.

Întâlnirea cu Lazio din manșa tur a play-off-ului pentru optimile Conference League îi dă fiori lui Dan Petrescu. Chiar dacă CFR Cluj a mai întâlnit-o și a învins-o pe Lazio în Europa, „Bursucul” e convins că echipa sa va avea un meci greu.

ADVERTISING

Dan Petrescu a susținut la conferința de presă că e nevoie de un miracol pentru a scoate un rezultat pozitiv cu Lazio și le-a spus jucătorilor că trebuie să aibă parte de noroc, să fie organizați și să se sacrifice unul pentru celelalt , dar și să spere că Simone Scuffet va avea o zi mare în poartă pentru o victorie sau un egal cu Lazio.

"Am mai întâlnit Lazio, în grupe (n.r. în sezonul 2019/2020). Erau alți jucători la CFR, iar ei aveau alt sistem de joc, cu Inzaghi. Atunci a fost un miracol (n.r. să câștige la Cluj) și așa ar fi și acum, dacă am scoate un rezultat pozitiv. În fotbal, cel mai important meci este următorul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

E un adversar net superior, din toate punctele de vedere. Este o diferență mare între lotul lor și al nostru. Vom încerca să facem o minune. Ca să câștigăm mâine sau că să scoatem un rezultat pozitiv, avem nevoie de multe lucruri să se întample. Organizare, sacrificiu, noroc și portarul nostru să fie într-o formă fantastică.

Sunt conștient că ar fi ceva fantastic, dar știu că vom suferi în campionat, pentru că aici vom pierde multă energie. Principalul obiectiv este câștigarea campionatului. Sper ca jucătorii să aibă motivație, să fie bine fizic. Fotbaliștii de atac ai lui Lazio sunt foarte rapizi, trebuie să fim atenți.

ADVERTISING

Posibil să schimb toată echipa de la meciul cu Lazio. De aia avem atâția jucători și de aceea îi plătim, să demonstreze că merită să fie la CFR. Sunt sigur că Sarri va juca 4-3-3, așa cum a jucat toată cariera, dar nu știu ce jucători va folosi". a spus Dan Petrescu, conform DigiSport.

Meciul Lazio - CFR Cluj, din manșa tur a play-off-ului pentru optimile de finală Conference League, se joacă joi, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT de www.spotmedia.ro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇