Kim Clijsters a refuzat invitația de a participa la primul turneu de Mare Șlem din 2021

Kim Clijsters a refuzat invitația de a participa la primul turneu de Mare Șlem din 2021

Tenismena belgiană Kim Clijsters a refuzat invitația de a participa la Australian Open, la 37 de ani, după ce i se oferise fostului lider mondial WTA un wild-card.

Aflată inițial pe lista beneficiarelor unui WC pentru primul turneu de Mare Șlem al anului 2021, care va începe după 8 februarie, Clijsters a refuzat până la urmă invitația și în locul său va ajunge direct pe tablou Arina Rodionova (31 de ani, locul 169 WTA), din Australia, după cum scrie publicația belgiană RTBF.

Kim ocupă abia locul 1030 în clasamentul WTA, fiind recent revenită în circuit, având 4 trofee de Grand Slam în palmares, unul din ele chiar aici la Melbourne, în 2011.

ADVERTISING

Roger Federer va lipsi în premieră de la Australian Open din cauza problemelor medicale

Clijsters a revenit după 8 ani în circuitul WTA, după ce s-a retras în 2012 din cauza problemelor medicale. A participat doar la trei turnee în acest an, dar de fiecare dată a fost eliminată în prima rundă.

Li Na v Kim Clijsters - Australian Open 2011 Final | AO Classics

Clijsters a fost locul 1 mondial în august 2003 și a strâns peste 24 de milioane de dolari din tenis. Este al doilea nume mare care nu va participa la AO în anul viitor, după Roger Federer, de șase ori câștigător aici, locul 5 ATP la 39 de ani, tot din cauza problemelor medicale.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Leo Messi a dat cărțile pe față și a oferit un interviu în care a vorbit despre plecarea de la Barcelona, planuri de viitor și campionatul în care ar vrea să evolueze

Zlatan Ibrahimovici a alcătuit echipa ideală din toate timpurile

DIICOT şi-a cumpărat sediu nou de la dezvoltatorul ungaro-israelian al moştenirii Gojdu de la Budapesta

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!