Karim Benzema spune adio celor de la Real Madrid

Karim Benzema spune adio celor de la Real Madrid

Karim Benzema se află la Real Madrid de mai bine de un deceniu și acum această aventură a francezului e gata să fie încheiată.

Atacantul francez a luat decizia de a nu-și reînnoi contractul cu albii și în iunie 2022 va înceta să mai fie un fotbalist al lui Real Madrid.

Vestea i-a fost comunicată președintului Florentino Perez chiar de Benzema, când cei doi s-au întâlnit pentru a stabili prelungirea contractului său până în 2024, scrie cotidianul Don Balon.

Sosirea iminentă a lui Kylian Mbappé sau a altui atacant de top la Real Madrid vara viitoare a fost ceea ce l-ar fi condamnat pe un Karim Benzema care nu vrea să fie înlocuitorul nimănui.

ADVERTISING

Benzema vrea să-și încheie cariera la fosta sa echipă, Olympique Lyon. Atacantul lui Real Madrid crede că, după întoarcerea sa la echipa națională a Franței, este timpul să revină și în liga din țara sa și să continue să fie titular incontestabil în ultimii săi ani de carieră.

Vârful din Hexagon se află în cel mai bun moment al carierei sale, iar acest lucru este demonstrat de cifrele din ultimele sale trei sezoane în care numărând meciurile doar din liga spaniolă a înscris 65 de goluri în 107 jocuri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Florentino Pérez i-a acceptat decizia, deși l-a avertizat că în decembrie, în funcție de evoluția sezonului, va purta o nouă discuție cu el în cazul în care s-ar răzgândi.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ciprian Tătărușanu a evoluat în primul amical al verii pentru AC Milan (Video)

An minunat pentru Barbora Krejcikova. După titlul de la Roland Garros, a devenit campioană olimpică la Tokyo în proba de dublu

Aproape 30 de români au petrecut noaptea în Vama Kulata, așteptând un autocar să îi aducă în țară

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!