Karim Benzema a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită

Karim Benzema a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită

Prezenţa atacantului Karim Benzema, victima unei lovituri la piciorul drept, „nu este pusă sub semnul întrebării” pentru primul meci al echipei Franţei, cu Germania, la turneul final al EURO 2020, marţea viitoare la Munchen, a anunţat Federaţia franceză de fotbal (FFF), citată de AFP.

Jucătorul echipei Real Madrid „şchioapătă” şi nu a participat la antrenamentul de miercuri seara, a precizat staff-ul echipei.

"El a rămas la terapie, dar participarea sa în meciul cu Germania nu este pusă sub semnul întrebării", a mai transmis FFF.

ADVERTISING

Titular în meciul amical cu Bulgaria (3-0), marţi pe Stade de France, Benzema a părăsit terenul înainte de pauză după o lovitură la piciorul drept, suscitând îndoieli în privinţa participării sale la meciul la meciul de debut al Franţei la EURO 2020.

La rândul său, mijlocaşul Adrien Rabiot (Juventus), care a acuzat o jenă la o gleznă în ultimele zile, a reluat miercuri antrenamentele colective. Şi atacantul lui Bayern, Kingsley Coman, lăsat în tribune marţi, "a alergat împreună cu kinetoterapeuţii şi preparatorul fizic", conform aceleaşi surse.

ADVERTISING

Campioana mondială începe campania europeană pe 15 iunie contra Germaniei la Munchen, iar apoi va înfrunta în grupă Ungaria (Budapesta, 19 iunie) şi Portugalia, campioana europeană en titre (Budapesta, 23 iunie).

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!