Numele echipei care a oferit 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu, făcut public

Numele echipei care a oferit 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu, făcut public

Conducerea FCSB a făcut public numele echipei care a oferit 13 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Octavian Popescu.

Potrivit finanțatorului Gigi Becali, Juventus Torino este echipa care a oferit această sumă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Oferta este din Italia, Giovani s-a ocupat. Juventus mi se pare ca e echipa. Sunt mai multe cluburi care il monitorizeaza. Giovani mi-a spus ca il sunau mai multi. In timp ce vorbea cu unul, il suna altul", a spus Becali la Digi Sport.

De asemenea, Becali a explicat de ce a refuzat aceasta propunere.

"O refuz pentru că e un jucător pe care poți lua 50. Dacă îl dau cu 13, înseamnă că nu o să mai iau niciodată 50. Dacă am o perlă și pot să iau 50, pentru că pot să iau 50, pentru că el e jucător de geniu, de ce să-l dau? De ce să iau 13 dacă pot să iau 50? Poate iau mai mult, că dacă-l țin trei ani, pot să iau 100 de milioane.

România n-a putut vinde până acum pentru că n-a avut marfă. FCSB va fi imbatabilă anul ăsta, sunt jucători care vor face diferența. Am avut jucători și anul ăsta, dar erau accidentați, au fost și cu un mai tineri. O să vedem dacă eu am dreptate", a mai spus Becali.

Octavian Popescu are 18 ani, dar a devenit deja titular la FCSB. În ultimul sezon, el a marcat 4 goluri, a dat 4 pase decisive și a obținut 4 lovituri de la 11 metri.

El a fost cumpărat cu 190 de mii de euro de la Regal Sport.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!