Marius Șumudică, lăsat fără cuvinte de lucrurile găsite la CFR Cluj

Marius Șumudică, lăsat fără cuvinte de lucrurile găsite la CFR Cluj

Marius Șumudică spune că a rămas fără cuvinte datorită lucrurilor pe care le-a găsit la CFR Cluj.

Noul antrenor al campioanei afirmă că nu-și imagina că va găsi un club atât de bine organizat.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Îți spun că am lucrat în străinătate patru ani, am lucrat în România și am luat campionatul cu Astra, am fost la Rapid, Bistrița și la alte echipe, dar eu nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat. Nu ar fi trebuit să spun lucrurile astea pentru că pun presiune singur pe mine. Nu am întâlnit în viața mea atâția oameni profesioniști, condiții, un președinte care, săracu, eu nu înțelegeam de ce e așa slab, dar mănâncă o dată pe zi, toată ziua e la stadion, de dimineața până seara nu știe altceva decât fotbal.

Și toți care sunt angrenați, marketing , birouri, tot, deci toată lumea e super profesionistă, te simți respectat, există o coeziune aici", a spus Șumudică pentru Digi Sport.

De asemenea, Șumudică a vorbit si despre relatia pe care o are cu patronul Nelu Varga.

"Sper ca relația să fie ok. Am avut o singură întâlnire scurtă cu domnul Varga, sper să fie o relație ok. Eu vorbisem doar la telefon cu el. Eu mi-am dat seama din priviri ce fel de om este. Să bagi atâția bani in echipă, să faci atâtea sacrificii, la un moment dat mai răbufnești.

Eu am mai avut patroni din ăștia. Și eu răbufneam când copiii nu îmi aduceau note mari de la școală. Dar asta este, eu nu aplec urechea la ce se discută prin loje. Este momentul CFR-ului, au tot dreptul să ceară, eu sunt antrenor si voi fi in bătaia puștii. Dar numai cine nu muncește nu greșește”, a recunoscut Marius Șumudică.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!