Jurnaliștii britanici îi elogiază pe Ianis Hagi și Steven Gerrard după titlul cucerit de Rangers în Scoția

Jurnaliștii britanici îi elogiază pe Ianis Hagi și Steven Gerrard după titlul cucerit de Rangers în Scoția

Glasgow Rangers a cucerit primul titlu în Scoția după 10 ani de pauză, al 55-lea din istoria trupei în alb-albastru, iar presa din Regat este la picioarele echipei antrenate de Steven Gerrard.

Ianis Hagi a fost un jucător important în această aventură a lui Rangers, cu 7 goluri marcate și 11 asissturi, iar agenția britanică BBC a scris despre acest triumf.

"Acest joc practic a adus titlul pe Ibrox. Kent, Morelos și Ianis Hagi au marcat și ne-au arătat cât de mult a crescut această echipă. Fanii s-au strâns lângă stadion pentru a sărbători victoria, în ciuda pandemiei de COVID-19", au început mai întâi analiza lor englezii, vorbind despre meciul câștigat sâmbătă de Rangers cu St.Mirren, scor 3-0, iar Hagi a marcat ultimul gol al întâlnirii aici.

Rangers confirmed as Scottish Premiership champions after Celtic draw with Dundee United

Dar cum a ajuns Rangers să pună mâna pe al 55-lea trofeu din vasta sa istorie? "Rangers a cucerit titlul pentru prima oară din 2011 încoace. Steven Gerrard a oprit-o pe Celtic din drumul spre al 10-lea titlu consecutiv, la al treilea sezon petrecut pe Ibrox.

ADVERTISING

Ianis Hagi a devenit campion în Scoția cu Glasgow Rangers

Rangers a pierdut numai 8 puncte în acest sezon, având 28 de victorii în 32 de etape. Mai mult decât atât, Rangers a înscris 77 de goluri și a încasat numai nouă. Primul meci pentru Rangers din postura de campioană va fi pe 21 martie, contra lui Celtic, în deplasare", se arată în această amplă analiză.

Celtic a remizat în deplasarea de la Dundee, scor 0-0, duminică la prânz, astfel că nu o mai poate ajunge pe Rangers, fiind la 20 de puncte în spate după 32 de runde disputate.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Horia Tecău a fost învins în finala turneului ATP de la Rotterdam

Prima reacție a lui Ianis Hagi după ce a cucerit primul său titlu din cariera de fotbalist

Cum funcționează clasele terminale în școlile din scenariul roșu - Precizări ale Ministerului Educației

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!