Jurnalist argentinian, despre "drama Simonei Halep" și verdictul de la TAS: "Va trebui să aștepte"

Jurnalist argentinian, despre "drama Simonei Halep" și verdictul de la TAS: "Va trebui să aștepte"

Suspendată pentru dopaj, Simona Halep (32 de ani) așteaptă luna februarie pentru a-și putea apăra cauza la TAS, în speranța ca va primi o veste bună de la tribunalul elvețian.

Martin Rodriguez Consoli, un jurnalist argentinian, a scris despre „drama Simonei Halep” și despre verdictul pe care îl așteaptă sportiva noastră de la TAS.

El a subliniat faptul că scandalul de dopaj în care Simona Halep s-a ales cu o suspendare de patru ani este la doar câteva săptămâni distanță de verdictul final.

"Drama Simonei Halep, la câteva săptămâni distanță de decizia definitivă. Probleme au început când a sosit testul pozitiv efectuat la US Open 2022, când i-a fost depistată substanța interzisă roxadustat în proba de urină care i-a fost prelevată. (…)

ADVERTISING

Simona Halep va trebui să aștepte până în februarie pentru a se putea apăra în instanță, înainte ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) să ia o decizie finală. Obiectivul ei este să-și demonstreze nevinovăția și că a fost vorba despre o contaminare, nu despre un dopaj voit", a scris jurnalistul Martin Rodriguez Consoli pe site-ul claytenis.com.

TAS va judeca apelul depus de Simona Halep împotriva suspendării de 4 ani în perioada 7-9 februarie 2024.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!