Jurnalist american, dezvăluiri din procesul Simonei Halep: "Arma excelentă" prin care ITIA a demontat apărarea sportivei noastre

Jurnalist american, dezvăluiri din procesul Simonei Halep: "Arma excelentă" prin care ITIA a demontat apărarea sportivei noastre

Cazul de dopaj al Simonei Halep (32 de ani), suspendată de ITIA timp de patru ani, este din nou subiect de discuție.

Peter Bodo, un jurnalist american, a scris despre decizia din procesul Simonei Halep, care a nemulțumit o mare parte din susținătorii sportivei noastre și care va fi atacată la TAS.

Într-un articol despre "eforturile nesatisfăcătoare ale anti-dopingului", jurnalistul american scrie despre cum "unii refuză să accepte rezultatul procesului" de dopaj al Simonei Halep, deși ITIA a motivat decizia suspendării timp de 4 ani a Simonei Halep într-o explicație detaliată de 126 de pagini.

ADVERTISING

Bodo a scris și despre alți practicanți ai "sportului alb" care, de-a lungul timpului, și-au manifestat nemulțumirea și au atacat la TAS suspendarea dictată de ITIA, dar și despre "arma excelentă" prin care forul a demontat apărarea Simonei.

"Dacă reiese ceva pozitiv din aceste nemulțumiri, acest lucru poate fi pașaportul biologic ca modalitate de monitorizare a activității metabolice, o "armă" excelentă pentru autoritățile anti-doping. Se pare că acesta ar fi jucat un rol major în determinarea faptului că Halep avea prea multă cantitate de substanță interzisă în sânge, fapt care a demontat "pista" conform căreia a fost vorba despre o contaminare", a scris Peter Bodo pe site-ul tennis.com.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep urmează să atace la TAS decizia de suspendare până în 2026, dictată de ITIA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!