Ion Țiriac spune că Simona Halep trebuie să ceară despăgubiri de 100 de milioane de dolari: "I-aș da în judecată pe toți"

Ion Țiriac spune că Simona Halep trebuie să ceară despăgubiri de 100 de milioane de dolari: "I-aș da în judecată pe toți"

Ion Țiriac, consilierul din umbră al Simonei Halep, spune că sportiva noastră ar trebui să îi dea în judecată pe toți implicați în cazul de dopaj și să ceară despăgubiri record.

Omul de afaceri afirmă că Simona ar trebui să dea în judecată atât ITF cât și pe ITIA.

"O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

ADVERTISING

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine", a spus Ion Ţiriac în cadrul unui eveniment", a spus Țiriac, citat de Orange Sport.

Amintim că Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani în procesul de dopaj.

ADVERTISING

Simona Halep are de suferit și din punct de vedere financiar după ce a fost suspendată timp de 4 ani pentru dopaj.

Sport Resolutions a decis ca Simona Halep să returneze toți banii câștigați în intervalul 29 august 2022 – 7 octombrie 2022.

Astfel, Simona va trebui să returneze 80 de mii de euro, sumă câștigată pentru prezența în turul 1 la US Open.

Simona rămâne însă cu cea mai mare problemă: Suspendarea de 4 ani, care îi încheie practic cariera.

Sportiva noastră a decis să atace pedeapsa la TAS, însă va mai dura ceva până va avea un verdict.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!