Joao Felix anunță echipa pentru care vrea să joace în sezonul viitor

Joao Felix anunță echipa pentru care vrea să joace în sezonul viitor

Joao Felix (24 de ani), portughezul împrumutat de Atletico Madrid la Barcelona, a anunțat echipa la care vrea să joace în sezonul viitor.

Barcelona l-a împrumutat pe Joao Felix la finalul perioadei de mercato din vară, timp de un an, de la Atletico Madrid, iar prestațiile fotbalistului portughez n-au fost rele.

Felix își dorește să continue și în sezonul viitor la Barcelona, indiferent că e vorba despre o nouă cedare sub formă de împrumut sau transfer definitiv.

"Aș fi fericit să rămân la Barcelona. Familia mea iubește să fie aici, dar nu depinde de mine. Să vedem ce se întâmplă, mi-ar plăcea să joc pe noul stadion Camp Nou. Să vedem ce trebuie făcut ca să se întâmple. De asemenea, mi-ar plăcea ca Xavi să-și schimbe decizie și să rămână antrenorul Barcelonei, e grozav și are idei bune", a declarat Joao Felix pentru jurnalistul Gerard Romero, citat de Fabrizio Romano.

ADVERTISING

Joao Felix a marcat de nouă ori și a livrat șase pase decisive în 35 de meciuri (1888 de minute) jucate în toate competițiile sezonului pentru Barcelona.

🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆! João Félix: “My position is clear, I want to continue and stay at Barcelona” 💙❤️Portuguese star sends...

Publicată de Fabrizio Romano pe Joi, 4 aprilie 2024

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!