Farul, anunț despre revenirea lui Eduard Radaslavescu de la FCSB: "Credem în potențialul lui"

Farul, anunț despre revenirea lui Eduard Radaslavescu de la FCSB: "Credem în potențialul lui"

Farul a făcut, miercuri, un anunț despre situația în care se află Eduard Radaslavescu (19 ani) și posibilitatea ca el să revină la echipa lui Gică Hagi.

Prin vocea lui Ciprian Marica, Farul a anunțat că „rămâne de văzut” dacă Eduard Radaslavescu va putea reveni la „Marinari” pentru a fi „resuscitat”. Transferat de FCSB în 2022 cu 850.000 de euro, aventura lui „Rada” în București este până acum un eșec.

Marica a transmis că Farul crede în potențialul lui Eduard Radaslavescu și că mijlocașul are nevoie de are nevoie de ajutor și susținere din punct de vedere psihic.

ADVERTISING

„Nu cred că Radaslavescu nu mai are viitor la FCSB. Dar, din punct de vedere psihic, copilul are nevoie de ajutor și susținere. Și nu cred că cei de la FCSB îi vor acorda acest ajutor.

Nu cred că se pune problema să plece de la FCSB. Noi am crezut și credem în Radaslavescu, în potențialul lui. Dacă se va ivi șansa, posibilitatea să vină la Farul… Rămâne de văzut”, a declarat Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului, conform gsp.ro.

Eduard Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28 al meciului Farul - FCSB 0-1, din etapa a 2-a a play-off-ului Superligii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a jucat 403 minute în 19 meciuri din toate competițiile sezonului cu FCSB, fără gol sau pasă decisivă în cont.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!