Italienii de la Fiorentina îl regretă pe Louis Munteanu, după hattrickul realizat de acesta la naționala României

Italienii de la Fiorentina îl regretă pe Louis Munteanu, după hattrickul realizat de acesta la naționala României

Louis Munteanu a fost omul partidei pe care România a câștigat-o vineri seara, în deplasarea din Muntenegru, scor 6-2 în preliminariile Campionatului European 2025, la categoria Under 21.

Românul de la CFR Cluj a marcat de trei ori și a făcut spectacol în Muntenegru U21 – România U21 2-6, partidă după care elevii lui Daniel Pancu au revenit pe primul loc în grupa E, cu doar o partidă înainte de finalul preliminariilor.

Cei de la Fiorentina, fosta echipă a lui Munteanu, îl regretă acum pe român, despre care au scris în termeni laudativi după această performanță a atacantului de 22 de ani: ”Fostul jucător viola, Munteanu, starul României: hat-trick pentru selecționata U21 și deja cinci goluri în campionat. Plecat în vară definitiv, a ales CFR Cluj. Un protagonist în campionat, acum și în echipa națională. Un început promițător pentru Lois Munteanu, care are deja cinci goluri și o pasă decisivă în primele 10 meciuri la echipa de club. Astăzi (n.r.-ieri, 11 octombrie), a fost protagonist și pentru România U21”, au scris italienii de la laviola.it.

ADVERTISING

Atacantul a reușit deja cinci goluri în campionat (două cu FCSB, două cu Unirea Slobozia, unul cu Poli Iași), iar pentru naționala de tineret a înscris și în acțiunea din septembrie, tot cu Muntenegru, când a marcat unicul gol al partidei, scor 1-0.

Naționala condusă de Daniel Pancu va încheia actualele calificări pe stadionul Giulești, acolo unde a mai disputat două partide, victoriile cu 5-0 în fața Albaniei și 2-0 în fața Armeniei.

Meciul cu Elveția de marți de la ora 19 este decisiv pentru calificare. România trebuie să învingă pentru a fi sigură de locul 1. În cazul unui egal, coroborat cu o victorie a Finlandei cu Muntenegru, merg mai departe nordicii la EURO 2025.

ADVERTISING

Fiorentina l-a cedat pe Louis Munteanu în această vară celor de la CFR Cluj pentru suma de 2,3 milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!