Italia învinge Serbia lui Djokovici și e în finala Cupei Davis după o întâlnire dramatică

Italia învinge Serbia lui Djokovici și e în finala Cupei Davis după o întâlnire dramatică

A fost o nebunie de meci la Malaga între Italia și Serbia în semifinalele Cupei Davis, iar echipa condusă în teren de Jannick Sinner, locul 4 ATP, a repurtat o victorie strălucită.

2-1 a fost scorul întâlnirii pentru italieni într-o sală polivalentă din Malaga cu o atmosferă electrizantă, în care fiecare punct a fost sărbătorit ca un gol excepțional la fotbal. Deși Serbia a condus cu 1-0, victoria a lui Kecmanovici în fața lui Musetti, scor 6-7, 6-2, 6-1, italienii au avut forța să revină.

Iar meciul epocal a avut loc între Sinner și Djokovici, al treilea în doar două săptămâni, după cele două de la Turneul Campionilor. Tânărul italian antrenat de Cahill a învins cu 6-2, 2-6, 7-5, iar atenție, la 5-4 pentru Djokovici în decisiv, pe serviciul lui Sinner, sârbul a condus cu 40-0, ratând trei mingi de meci la rând!

ADVERTISING

Un moment pivotal, care o putea duce pe Serbia într-o nouă finală de Cupa Davis, prima după 2010. La meciul decisiv de dublu, Sinner și Sonego s-au impus fără dubii în fața perechii Djokovici/Kecmanovici, 6-3, 6-4, liderul mondial fiind preocupat mai mult să se certe cu sala spaniolă..

Italia va juca o nouă finală de Cupa Davis după 25 de ani, duminică de la ora 17 cu Australia. Italienii au câștigat o singură dată Salatiera de Argint, în 1976, în timp ce oamenii de la Antipozi, cu Lleyton Hewitt căpitan nejucător, se pot lăuda cu 28 de titluri, însă ultimul abia în 2003.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!