Ionuț Radu a comis două gafe teribile și Auxerre a retrogradat din Ligue 1

Ionuț Radu a comis două gafe teribile și Auxerre a retrogradat din Ligue 1

Auxerre, cu Ionuț Radu integralist, a retrogradat din prima ligă franceză după ce a pierdut acasă cu Lens, scor 1-3, cu portarul român vinovat la două dintre goluri. S-a salvat astfel in extremis Nantes, care a învins pe Angers.

Trupa alb-albastră avea nevoie de o victorie în ultima etapă din Franța pentru a se salva, însă, culmea, chiar Radu, omul care a salvat-o de atâtea ori în acest sezon pe AJ, a clacat și și-a îngropat echipa în liga secundă.

În debutul părții secunde, Radu a încercat să-l blocheze pe Claude Maurice și a ieșit complet aiurea din careu, încercând să degajeze balonul. Nu a făcut asta, s-a ciocnit comic de un coleg fundaș și Lens înscria pentru 2-0. După un gol de 1-2 norocos, Auxerre începea să spere, însă în minutul 78 același Radu a scăpat mingea printre picioare la un șut simplu din unghi al lui Openda...

ADVERTISING

Nantes a profitat de eșecul lui Auxerre și s-a salvat de la retrogradare, câștigând cu 1-0 acasă cu Angers, terminând cu 36 de puncte sezonul, doar unul peste AJ.

”Eroare teribilă! O eroare care sigur o va retrograda pe Auxerre. O gafă uriașă! A ieșit dintre buturi și a ratat complet mingea. Oribilă eroare, când e o miză atât de mare. Începe să realizeze ce a făcut. Împrumutat de la Inter Milano... A avut câteva parade bune în prima repriză, dar a făcut o gafă uriașă chiar în startul părții secunde. O intervenție jalnică din partea lui Radu! Învins la colțul scurt. Și în ce mod! Și-a băgat-o singur în poartă. Lamentabil”, a sunat comentariul în direct făcut de comentatorul de la BT Sport la cele două gafe comise de român, împrumutat în Franța de la Inter Milano.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!