Ionuț Radu, ridicat în slăvi de L'Equipe, după prestația excelentă avută în tricoul lui Auxerre

Ionuț Radu, ridicat în slăvi de L'Equipe, după prestația excelentă avută în tricoul lui Auxerre

Portarul român Ionuț Radu continuă să facă meciuri foarte bune în Ligue 1, acolo unde a fost recent împrumutat la gruparea AJ Auxerre.

Vineri seara, AJA a remizat cu cei de la Nice, scor 1-1, într-un meci în care Radu a făcut senzație, apărând și o lovitură de la 11 metri. Radu, 25 de ani, a avut patru parade importante în acest meci din deplasare, fiind personajul principal al partidei de pe ”Allianz Riviera”.

”Românul a devenit o piesă centrală în angrenajul lui Auxerre. Sigur în aer şi la sol, a avut mai multe parade, inclusiv un penalti apărat în faţa lui Laborde, în minutul 42. Nu a putut face nimic la lovitura de cap a aceluiaşi atacant, iar în minutul 59 a fost salvat de bară”, au punctat francezii de la L'Equipe.

ADVERTISING

Auxerre e în mare formă de la venirea românului, bifând 5 meciuri la rând fără înfrângere, toate cu Radu integralist. Formația din Hexagon este pe 16 în Ligue 1, primul loc care se salvează în acest sezon.

Radu are 7 meciuri deja bifate la AJ, fiind împrumutat aici de către cei de la Inter. Cota sa de piață a ajuns la suma de 3,5 milioane de euro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!