Ionel Ganea insistă pentru numirea lui Hagi la naționala României: "Să fie pus cu japca și să-i facem statuie"

Ionel Ganea insistă pentru numirea lui Hagi la naționala României: "Să fie pus cu japca și să-i facem statuie"

Fostul internațional Ionel Ganea susține că FRF nu ar trebui să renunțe la numirea lui Gică Hagi pe banca naționalei României.

Chiar dacă Hagi a refuzat propunerea, Ganea cere ca FRF să mai insiste, să-i ofere un contract clar și să-i facă și statuie pentru tot ce a realizat în fotbalul românesc.

"Eu îl puneam pe Hagi la națională cu japca. Îi ofeream tot ce vrea, numai să stea. Trebuia să-l luăm pe Hagi, trebuia pus. Lăsați-mă cu proprietarul de club! Are președinte la club? Își găsea și antrenor! La câte lucruri bune a făcut… în primul rând îi făceam statuie, iar în al doilea rând îl aduceam la națională! Ar mai fi Boloni, Petrescu", a declarat Ionel Ganea la Pro X.

ADVERTISING

Zilele trecute, Hagi a avut o discuție cu Răzvan Burleanu în care a refuzat propunerea FRF.

"Am discutat două ore, dar nu există nicio cale prin care să mă poată schimba".

"De la bun început, lucrurile erau clare. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare. Eu îmi văd de drumul meu, îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile cum le gândesc, sunt acționar, sunt și manager", a completat Hagi la DigiSport.

Gică Hagi este acționar majoritar la Farul Constanța și poziția deținută ar fi incompatibilă cu funcția de selecționer al României.

ADVERTISING

Mirel Rădoi, aflat sub contract cu FRF până la sfârșitul acestei luni, și-a anunțat plecarea din funcția de selecționer al României.

Pe lista cu posibili înlocuitori ai acestuia s-ar afla numele lui Adrian Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni, conform mai multor surse.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!