Hagi, atacat de un coleg de generație după ce a refuzat naționala României

Hagi, atacat de un coleg de generație după ce a refuzat naționala României

Dănuț Lupu îl pune la zid pe Gheorghe Hagi după ce acesta din urmă a refuzat propunerea de a veni la naționala României.

Fostul internațional român este convins că Hagi nu și-a dorit nicio clipă să fie selecționer și că nu se astepta să fie contactat de FRF.

"Ce vă miră pe voi la Hagi? Nu îl știți? Tot urlă în ultimii ani că fotbalul românesc se duce în cap. Da, Gică are tot dreptul să vorbească. Este unul dintre noi și este fostul mare fotbalist și căpitan al naționalei României, Gheorghe Hagi. Dar uitați ce i se întâmplă când este băgat la înaintare, că el a fost băgat la înaintare, iar Burleanu s-a prins și i-a dat șah mat în fața opiniei publice. Și-a luat șah mat și s-au convins acum toți de el", a spus Lupu pentru ProSport.

ADVERTISING

"Uite că i s-a dat naționala pe mână, iar Gică atunci când a fost pus în fața faptului împlinit și-a adus aminte că e patron la Farul și la Academie? Păi asta știam toți și știa și el de la început. Dar vă spun eu că el nu se aștepta să fie căutat de Burleanu și să i se propună postul de selecționer. Naționala nu se refuză. Însă, vă mai spun încă o dată că el nu a vrut de la început să vină și a picat în plasa altora, deoarece nu se aștepta să fie sunat. Dar, de acum cred că e mai bine să urle doar pe la el la academiei, că a refuzat să devină selecționerul României când a fost pus la treabă. Iar, dacă mă întrebi pe mine, eu consider că oricum proiectul lui, cel de patru ani, este bun poate doar la Academia lui, la FRF nu merge", a adăugat Lupu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, i-a propus, duminică, funcția de selecționer al României lui Gică Hagi.

"Regele" a declinat însă oferta deoarece ar fi incompatibilă cu poziția de finanțator principal pe care o ocupă la Farul Constanța.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇