Ion Țiriac îl pune la punct pe Djokovic, după ce sârbul nu s-a vaccinat: "Nu-și găsește locul! Ce vrei să demonstrezi?"

Ion Țiriac îl pune la punct pe Djokovic, după ce sârbul nu s-a vaccinat: "Nu-și găsește locul! Ce vrei să demonstrezi?"

Ion Țiriac a avut o reacție fermă la adresa lui Novak Djokovic, după ce sârbul a refuzat să se vaccineze și a fost expulzat din Australia.

Țiriac spune că Djokovic nu poate fi considerat un campion precum Nadal ori Federer și l-a criticat vehement pentru că a mers nevaccinat în Australia.

"Djokovic își caută locul, dar nu și-l găsește. Djokovic e un mare sportiv, un foarte bun jucător de tenis. Dar ca să fii un campion… Ăla e Nadal. Pentru mine, Nadal e un geniu. Foarte limitat comparat cu Federer, Nadal a demonstrat că poți fi mare cu sufletul", a spus Țiriac la Prietenii lui Ovidiu de la Gsp.ro.

ADVERTISING

"N-am înțeles ce-a vrut să demonstreze. Un mare jucător nu s-ar fi încurcat în minciunile în care s-a încurcat el, ca să demonstrezi ce? Că ai personalitate și că tu nu ești că toți ceilalți. Dacă nu ești că ei, nu te duci acolo. Hai să vedem dacă nu se va vaccina", a mai spus Țiriac.

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia la începutul acestui an după ce a mers la Melbourne nevaccinat. Totuși, sârbul va putea juca la Roland Garros și nevaccinat, după ce autoritățile au renunțat la pașaportul sanitar.

ADVERTISING

Recent, el a pierdut primul loc ATP în favoarea rusului Daniil Medvedev.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!