Țiriac a analizat-o pe Simona Halep: Ce problemă crede că are

Țiriac a analizat-o pe Simona Halep: Ce problemă crede că are

Ion Țiriac a vorbit despre evoluțiile Simonei Halep din ultima perioadă.

Fostul mare tenismen român consideră că Simona mai poate juca tenis la un nivel înalt, dar trebuie să lucreze la concentrare.

"Uitați clasamentul, mie nu-mi spune nimic clasamentul, în afară de numărul 1. Tenisul feminin în ziua de astăzi este atât de egalizat, în afară de Barty, care pare mai mult o profesoară decât tenismenă. După părerea mea, eu ca antrenor n-as fi făcut treabă cu Simona Halep. Eu sunt un antrenor care întodeauna am preferat un muncitor față de un talentat. Simona e foarte muncitoare, limitată la fizicul pe care și l-a clădit la 14, 15, 16 ani. Simona e mai tare la cap decât e la picioare. Însă are acest caracter bun și rău, care la un moment dat o face să se întoarcă total", a spus Țiriac la emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

ADVERTISING

Întrebat dacă Simona are nevoie de un antrenor, Țiriac spune că are nevoie de antrenor doar dacă îl va respecta.

"Nu zic eu că-i trebuie antrenor. Îi trebuie un antrenor pe care să-l respecte. Dacă nu, nu e antrenor. Dacă n-ai încredere să faci ce spune antrenorul, atunci nu e antrenor. Simona are o personalitate foarte puternică. Eu n-am văzut niciun antrenor până acum care să nu fie dominat de ea. Dacă mai poate? Poate, sigur că da. La ea se întâmplă ceva cu concentrarea", a adăugat omul de afaceri român.

ADVERTISING

27 este locul ocupat de Simona Halep în clasamentul WTA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!