Ce sfat important primește Simona Halep din partea lui Ion Țiriac pentru a reveni în top

Ce sfat important primește Simona Halep din partea lui Ion Țiriac pentru a reveni în top

Simona Halep are parte de o perioadă dificilă în circuitul WTA. Nu își găsește un antrenor, la ultimul turneu a pierdut în primul tur, la Doha, iar situația din clasament scârțăie și ea, sportiva din Constanța fiind pe locul 27.

Românca a renunțat după Australian Open la Adi Marcu și Daniel Dobre, iar Ion Țiriac spune că în această situație Halep se poate descurca de minune și singură: ”Halep e un fenomen, a fost nr. 1 mondial atât timp, eu nu am fost un fenomen, dar am fost de două ori în primii zece şi la simplu, nr 1 la dublu şi nu am avut antrenor în viaţa mea. Antrenorul nu contează decât la antrenament pentru că în momentul în care ai intrat în acea cuşcă eşti singur.

ADVERTISING

În momentul în care ai început să te uiţi la echipă, la antrenor, ţi-ai pierdut concentrarea şi nu mai ești acolo”, a spus omul de afaceri român, pentru televiziunea TelekomSport. Totuși, fostul lider mondial la dublu îi dă un sfat Simonei, foarte prețios: ”Halep se poate descurca foarte bine fără antrenor sau fără maseur sau preparator fizic, cu singura condiție: dacă e în stare în moralul ei să accepte că aproape doi ani de zile a făcut pauză din motive poate întemeiate şi să accepte că sunt alte jucătoare care ar putea să fie mai bune.

Să accepte că nu trebuia să piardă ultimul meci. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, mai adaugă Țiriac, fost manager și antrenor pentru Guillermo Villas sau Boris Becker.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru Simona urmează turneul WTA Masters 1000 de la Indian Wells, însă până atunci ea va evolua și într-un demonstrativ de tip TieBreak Tens, tot acolo în California.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!