Incidente grave între suporterii celor de la UTA și Dinamo București, cu câteva ore înainte de meciul direct

Incidente grave între suporterii celor de la UTA și Dinamo București, cu câteva ore înainte de meciul direct

Suporterii formațiilor UTA Arad și Dinamo București, echipe care se vor duela duminică de la ora 17 în meci direct în runda curentă din Liga 1, au avut o serie de altercații mai mult decât turbulente pe străzile orașului din vestul țării.

Cu doar câteva ore înainte de startul partidei, suporterii lui Dinamo și-au făcut simțită prezența în orașul „Bătrânei Doamne”, acolo unde rivalii galeriei adverse i-au așteptat.

Astfel, în centrul orașului au avut loc mai multe incidente severe, în care ultrașii dinamoviști au fost eroii principali, negativi însă în acest tablou, dar nu numai ei. Circa 300 de suporteri dinamoviști s-au deplasat de la București pentru a fi pe stadionul UTA-ei, conform portalului Aradon.

ADVERTISING

Ultrașii de la Peluza Sud dinamovistă sunt recunoscuți pentru maniera lor agresivă de a se manifesta, însă în imaginile surprinse la un restaurant din Arad se arată că înăuntru erau grupați fanii din Capitală, iar un grup de 40 de fani arădeni i-au atacat, după cum se arată și în imagini VIDEO postate de televiziunea DigiSport.

Incidente între suporteri la Dinamo - FCSB. Jandarmii au oprit o bătaie

După intervenția forțelor de ordine, Jandermeria a oferit și o primă reacție oficială: "Confirm existența unui conflict spontan între suporterii lui Dinamo și UTA. Aproximativ 40 de fani arădeni s-au îndreptat către restaurantul unde se aflau dinamoviștii, iar după ce a existat inițial un conflict verbal, după a fost și unul fizic. Totul a fost aplanat imediat de jandarmii aflați la fața locului, iar momentan se desfășoară cercetări pentru a se stabili ce măsuri pot fi luate. De asemenea, pot preciza că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, toți cei implicați nefiind vătămați", a sunat declarația făcută de Gintaru Mihaela, purtător de cuvânt al Jandarmeriei, pentru televiziunea mai sus citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciul dintre UTA și Dinamo va fi sold out, cu circa 5000 de fani care pot avea loc în tribune, de la Dinamo venind aproximativ un număr de 500 de suporteri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!