Lupescu este convins că FRF a încercat să-i păcălească pe suporterii naţionalei

Lupescu este convins că FRF a încercat să-i păcălească pe suporterii naţionalei

Ionuț Lupescu este convins că negocierile purtate de președintele Federatiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, cu Gică Hagi, Razvan Lucescu și Dan Petrescu au fost doar acțiuni de imagine.

Fostul oficial UEFA spune că naționala României are nevoie, mai degrabă, de un manager bun decât de un antrenor propriu-zis.

"(n.r. Despre faptul că FRF i-a ofertat pe Hagi, Petrescu şi pe Răzvan Lucescu) A părut că au vrut… să mai vândă ceva imagine. Ştim foarte bine că pe toţi care i-a contactat niciunul n-ar fi venit, din diverse motive. A fost praf în ochi pentru voi. Eu am altă părere despre postul de selecţioner. Trebuie să fie alte criterii, care care conduc au demonstrat că au alte criterii. Important e până la urmă să aibă succes, ceea ce în ultimii 8 ani nu au avut", a spus Lupescu, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISING

"Ca să fii selecţioner îţi trebuie o anumită experienţă de câtiva ani, în care să demonstrezi într-adevăr că poţi să fii un bun manager. Ca selecţioner, tu practic nu antrenezi. Toţi cei care au fost, au fost departe de aceste criterii. Şi, dacă se continuă tot aşa, înseamnă că… vom avea succes (n.r. ironic)", a adăugat fostul internațional român.

După ce Mirel Rădoi a anunțat că nu va continua pe banca naționalei României, Federația Română de Fotbal a purtat negocieri cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, însă toți au refuzat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Adrian Mutu este favorit pentru a deveni noul selecționer al României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇