Modificare de ultimă oră înainte de startul derbiului Craiova - FCSB: Suporterii vor rămâne tot meciul în arenă

Modificare de ultimă oră înainte de startul derbiului Craiova - FCSB: Suporterii vor rămâne tot meciul în arenă

Veste excelentă pentru fanii Craiovei înainte de marele derbi dintre Universitatea și FCSB, meci care are loc duminică seara de la ora 20.15.

Deși s-a anunțat inițial că toți fanii care urmau să fie prezenți, circa 9.000 de oameni, deci 30 la sută din capacitatea stadionului, ar fi urmat să plece spre case la pauză, clubul a anunțat la prânz printr-un comunicat oficial că s-a permis ca suporterii să poată privi din arenă tot jocul.

„90 de minute pe stadion! 90 minute pentru Știința! Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiți să plece acasă la pauza meciului și pot asista la întreaga partidă.

„Facem un apel către toți suporterii noștri să păstreze OBLIGATORIU biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei. De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanțarea socială în arenă, cu o capacitate de 30%, conform legilor în vigoare. Nu avem nicio scuză să nu susținem Știința din Vulcanul de pe Oblemenco”, se arată în comunicatul emis de club.

În plus, trebuie spus că decizia e valabilă pentru toate meciurile care urmează să se dispute, iar acest lucru a fost anunțat de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență: „S-a discutat de meciurile de fotbal, că încep la ora 20 şi se termină mai târziu de ora 21, pentru persoanele care se întorc acasă. În discuţia pe care am avut-o acum, s-a hotărât ca persoanele respective pot arăta chiar biletul lor de la meci şi să spună că se întorc de la meci, că sunt pe drum acasă. Şi asta este hotărârea, nu trebuie alte modificări în legislaţie”.

Partida dintre Craiova și FCSB va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 20.15.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!